Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 13:30

14.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice přezimují po výhře nad Rudíkovem na třetím místě


Branky


0

V rámci předehrávky prvního jarního kola se spolu utkaly už podruhé týmy Hartvíkovic a Rudíkovu. V úvodním kole duel skončil remízou 1:1, když Hartvíkovice trochu doplácely na nováčkovskou daň. Tentokrát však zápas zvládli a díky vysokému vítězství přečkají zimu na třetím místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté udělovali lekci z produktivity

Poslední podzimní zápas příliš fotbalové krásy nenabídl. Skóre brzy otevřel Záviška. Na jeho tečovanou střelu brankář hostí neměl šanci reagovat. Hartvíkovice sice měli územní převahu, ale Rudíkov vyučoval z produktivity. Hned z první šance se totiž prosadil Martin Skryja, po nedorozumění Hartvikovické obrany postupoval sám na brankaře a srovnal. Následně pokračoval tlak domácích, který vyústil v branku Martina Kopuletého, který využil povedeného centru a vrátil vedení domácím. Z vedoucího gólu se však dlouho neradoval, protože hosté znovu brzo srovnali. Po centru do vápna se srazili dva domácí obránci a Martin Skryja hlavou srovnal.

Góly přišly až 15 minut před koncem

V druhém poločase se hra vyrovnala a už nenabízela moc šancí. To však změnila 73. minuta, kdy po přetaženém centru zakončil Martin Melkes z voleje krásnou střelou pod břevno a poslal Hartvíkovice potřetí do vedení. Následně už Rudíkov musel otevřít obranu, což velmi vyhovovalo rychlím protiútokům domácích. David Kopuletý si tak dokázal ve vápně dojít pro faul. Z následného pokutového kopu pak dokázal zvýšit náskok. Skóre zápasu uzavřel střelec podzimu Jakub Sýkora. Když po samostatném úniku dokázal obstřelit brankaře.



Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - M. Sýkora [-] , M. Kafka [-] (78. J. Křehlík [-] ) , J. Melkes [-] - M. Melkes [-] , M. Záviška [-] (88. T. Řezanina [-] ) , M. Kopuletý [-] , M. Outulný [-] (46. D. Kopuletý [-] ) , D. Horký [-] - M. Kopuletý [-] (66. M. Moczár [-] ) , J. Sýkora [-]

FK Rudíkov
Z. Trnka [-] - V. Šula [-] , T. Klíma [-] , Z. Partl [-] (73. J. Pažourek [-] ) - M. Mikyska [-] , M. Salák [-] , L. Nožička [-] , M. Jaša [-] , P. Malec [-] - F. Komínek [-] , M. Skryja [-] -

ŽK: 45. M. Sýkora , 54. M. Kafka , 82. M. Záviška , 88. J. Sýkora - 66. M. Jaša .
Místo: Hartvíkovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: SVOBODA Libor - VÍDENSKÝ Bohumil, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.