1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 13:30

14.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pukličtí zakončili podzim cennou výhrou


Branky


0

Derby zápas, na to se fandové celý podzim těší. Dnešní derby na sebe narazali sousedi ze středu tabulky. Puklice B, pro které je výstižné tvrzení moje hřiště můj hrad a doma body nerozdávají. Hosté ze Sřížova zase vynikají svojí defenzivou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyba Chlupáčka

Na tomto utkání se podepsal konec sezony, týmy byli unaveni z předešlé sezony. Byl to spíše boj nežli fotbal. Jelikož to bylo derby byla hra i pořádně tvrdá, ale fotbalovosti bylo jako šafránu. Domácí šli rychle do vedení. Již ve 4. minutě chyboval hostující brankář Vojtěch Chlupáček a jeho chyby využil domácí kanonýr Jiří Kabelka, který pohodlně skóroval. Poté byli aktivnější domácí,ale k nějakým výraznější šancím to nevedlo. Hosté prokázali, že obranou hru mají na vysoké úrovni. Bohužel směrem do předu nevymysleli takřka vůbec nic. A tak se odcházelo do šaten za stavu 1:0 pro domácí.

Diváci zívají nudou

Druhý poločas byl obdobný jako poločas předním. Hra plná nepřesností, pěknou akci aby divák pohledal. Ani soubojů neubívalo. Celkově se hra vyrovnala, ani jeden tým neměl navrch. Proto pro přítomné nebyl žádným překvapením že se druhé branky zápasu nedočkali. A tak o výhře rozhodla jediná chyba brankáře Chlupáčka, který mimo to podal zajímavý výkon. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Puklice B
Roman Došek, trenér: V dnešním zápase jsem byl spokojen pouze s tím, že jsme za něj obdrželi 3 body. Jinak to mělo k pohlednému zápasu daleko.

SK Střížov
Jiří Marek, vedoucí týmu: První poločas a posléze i celý zápas rozhodla jedna chyba. Dnes se projevila jak naše kvalitní defenziva, méně kvalitní útočná část.



Sestavy


TJ Sokol Puklice B
R. Štěpán [-] - L. Zeman [-] , M. Pauser [-] , R. Novotný [-] , M. Driml [-] (70. D. Měrtl [-] ) - V. Zeman [-] , P. Novotný [-] , V. Kos [-] , V. Hons [-] - J. Kabelka [-] , Z. Vondrák [-] (80. K. Prchal [-] )

SK Střížov
V. Chlupáček [-] - L. Bárta [-] , P. Kabátek [-] , P. Zeman [-] (85. M. Fiala [-] ) , J. Kuchyňa [-] - P. Voda [-] (78. M. Marek [-] ) , P. Šuhaj [-] , D. Smolík [-] , M. Kalousek [-] - M. Obršlík [-] (60. V. Zeman [-] ) , J. Labuta [-]

ŽK: 35. J. Kabelka , 40. V. Zeman , 58. P. Novotný - 25. J. Kuchyňa , 40. P. Šuhaj .
Hráči zápasu: R. Štěpán , J. Kabelka .
Místo: Puklice. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.