Brtnice veze body z Nadějova!


Branky


0

Nadějov doma přivítal v rámci 23. kola Brtnici, která se na jaře potýká s marodkou i nevyrovnanými výkony. V Nadějově přežili úvodní domácí tlak a dostali se do vedení, které udrželi až do konce zápasu, 0:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólu hostů předcházely tutovky domácích

Domácí hráči začali zápas ve velmi dobrém tempu, Brtnice se ještě nestihla ani rozkoukat a už mohla prohrávat, dokonce o více než jeden gól. Jenže nejprve selhal v tutové šanci jindy spolehlivý Luboš Klimeš, poté jej napodobil nejlepší střelec týmu Daniel Pavlíček. A zákonitě tak přišel trest. Brtnice se v 7. minutě dostala do vedení, za vápnem se ke střele odhodlal Tomáš Doležal, a trefil se náramně - míč vymetl pavouky v Čejkově šibenici a hosté vedli 0:1. Domácí byli i přes inkasovaný gól nadále lepším celkem, dostávali se do šancí, ale dnes měl gólam Frolda svůj den a své spoluhráče podržel několika dobrými zákroky. Domácí si do konce poločasu vytvořili ještě pět slibných šancí, ale buď byl na místě skvělý Frolda anebo domácí mířili mimo zařízení. I díky tomu prohráli poločas 0:1.

Druhý poločas branku nenabídl

Druhou půli začali lépe hosté z Brtnice. Hned v úvodu druhého poločasu musel své brankářské umění ukazovat domácí Čejka, který dobře zlikvidoval dvě šance hostujících útočníků. Hosté měli v této části hry více ze hry, domácí spoléhali na brejky. Doo pár slibných šancí se domácí dostali, ale jejich střely vždy končily mimo branku. Domácí se ale nakonec přece jen dočkali vyrovnání, radost z vyrovnávací branky jim však překazil hvizd sudího Surána, který pískal útočný faul a branka tak logicky platit nemohla. Na závěr mohli přidat pojistku hosté, ale brtnický útočník tváří v tvář Čejkovi selhal, gólman jej vychytal. Takže Brtnice si odvezla cenné tři body za výhru 0:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Nadějov
Marek Čejka - brankář: "V úvodu jsme byli lepší a měli tutovky i další slibné šance. Jejich hráč pak trefil krásně šibenici. Druhou půlku byli hosté lepší, náš gól nám neuznali kvůli faulu."

TJ Sokol Brtnice
Michal Plaček - obránce: " Jeli jsme do Nadějova opět s poslepovanou sestavou. Několikrát nás podržel A. Frolda v brance. Nakonec, utrpěli jsme vítězství, ale tři body jsou doma."



Místo: Nadějov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: SURÁN Vlastimil - SVOBODA Patrik, VLK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.