Domácí neporazitelnost Puklic ukončil Velký Beranov!


Branky


0

Tahák víkendu se odehrál v nedělním odpoledni v Puklicích. Soupeřem byl lídr z Velkého Beranova, který chtěl ukončit dlouhotrvající sérii domácí neporazitelnosti. Zápas měl vysoké tempo, nabídl na okresní poměry dobrý fotbal, čtyři branky a nakonec i ukončení výše zmíněné série. Velký Beranov porazil Puklice 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta domácí nerozhodila

Od začátku zápasu bylo jasné, že se potkávají dva týmy z čela tabulky. Domácí chtěli udržet domácí neporazitelnost, hosté chtěli minimálně udržet svůj náskok na čele tabulky. Hned od úvodu nabídl zápas vysoké tempo a na první branku se nemuselo čekat příliš dlouho. V sedmé minutě se vřítil do vápna Richard Ganzwohl a brankář Kabelka jej nekompromisně sestřelil, byla z toho penalta a žlutá karta pro domácího gólmana. K penaltě se postavil František Smejkal a střelou přesně k tyči nenechal nikoho na pochybách - 0:1. Hosté možná v hlavách ještě slavili úvodní branku, a už bylo vyrovnáno. V deváté minutě pro někoho možná překvapivě vyrovnal z rychlé akce Roman Křišťál a startovalo se odznova - 1:1. Pak se hra vyrovnala, hrálo se spíše po vápna a žádná další větší šance k vidění nebyla, takže poločas skončil plichtou.

Rozhodlo posledních pět minut

Druhý poločas kopíroval průběh první půle, kdy se hrálo sice ve vysokém tempu, ale bez výraznějších šancí. Takto se hrálo zhruba do 80. minuty. Posledních deset minut hosté přece jen vyvinuli závěrečný tlak, hodný vedoucího mužstva tabulky. V 88. minutě přišlo rozuzlení celého zápasu. Hosté z Beranova zahrávali rohový kop, na zadní tyči si na míč počíhal Jakub Štumar a vrátil hostům vedení z úvodu zápasu. Výhru hosté pečetili v úplném závěru utkání. V 91. minutě běžel s míčem Roman Jonáš, nenechal se skolit faulem na půlící čáře, předal míč Rostislavu Kittlerovi, ten míč dobře přenesl na druhou stranu hřiště, kde se k zakončení chystal František Molva, na zakončení si dal záležet a tím také zápas o čelo tabulky skončil, hosté z Beranova díky výbornému konci berou tři body za výhru 1:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Velký Beranov 1975
Rostislav Kittler - útočník: "V Puklicích to byl vyrovnaný zápas, který jsme rozhodli až v posledních minutách, což muselo domácí mrzet. Přijel nás podpořit velký počet fanoušků a bylo to znát."



Místo: Puklice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: SURÁN Vlastimil - SOLAŘ David, KŘÍŽ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.