Antonínův Důl bodoval i v Bítovčicích!


Branky


0

Bítovčice se na jaře nadále potácí ve výsledkové krizi. Proti rozjetému Antonínovu Dolu sice nebyli herně horším týmem, ale nevycházela jim vůbec koncovka. To naopak při chuti hrájící hosté nastříleli domácím tři branky a odvezli si tři body za výhru 1:3. S Bítovčicemi to nevypadá vůbec dobře a je nejvyšší čas, aby jejich hráči zabrali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli již po poločase

Domácí hrají praktick celé jaro o bytí a nebytí v okresním přeboru, tentokrát jim v cestě stál Antonínův Důl, který je na jaře ve výborné formě a body chtěl získat i na bítovčické půdě. Domácí však začali lépe, na hosty vlétli a neuplynula ani čtvrt hodina hry a už domácí vedli. Ve třinácté minutě se prosadil záložník Vít Ďásek a domácí mohli slavit. Ne však na dlouho. Neuplynula ani minuta od první branky a už bylo vyrovnáno. Hosté dobře zakombinovali, Petr Novák výborně našel na hranici šestnáctky Aleše Urbana a ten přeloboval domácího brankáře a začínalo se odznova - 1:1. Domácí měli unikátní šanci dostat se do vedení, ale neproměnili pokutový kop!! Toho využili hosté, kteř podruhé udeřili ve 30. minutě zápasu. Adolští vhazovali, Michal Šabatka si míč dobře pustil za sebe, a ještě když byl míč  ve vzduchu, trknul jej do branky bítovčických podruhé - 1:2. Domácí neskládali zbraně, skvěle hrál zkušený Leoš Chvátal, který výborně bránil a měl i jednu tutovou šanci, když šel sám na branku, ale neproměnil. I díky tomu odcházeli do šaten s vedením hosté.

Vorálek pečetil výhru

Druhá půle se nesla ve znamení honby domácích za zvratem v zápase. Domácí mančaft skutečně dřel a byl lepším týmem, přicházely i šance, leč jejich proměňování, to byl dnes až příliš těžký oříšek. Hosté se soustředili především na obranu, když sem tam vyrazili k nebezpečnému brejku. Domácí měli několik slibných možností k vyrovnání, ale i k případnému celkovému zvratu v zápase. Dobře zachytal brankář Adolských Marek Hanusek, střelci domácích by však na svou efektivitu mohli být cokoliv, jen ne hrdí, pálil jednu šanci za druhou. Toho hosté dokonale využili pět minut před koncem zápasu. Po brejkové situaci se prosadil nejlepší hráč hostí, Petr Vorálek, jeho pojišťovací branka byla nakoec to poslední, co diváci na stadionu v Bítovčicích viděli, tudíž hosté vyhráli v poměru 1:3



Ohlasy k zápasu



TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
Petr Novák - útočník: "Domácí odehráli dobrý zápas, především Chvátal hrál výborně. Problém domácích byl v neproměňování šancí."



Místo: Bítovčice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: URBÁNEK Zdeněk - JAKL Tomáš, HOLUB Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.