0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 15:00

20.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cejle vybojovala tři body v Brtnici!


0

Na brtnickém hřišti se v rámci 20. kola odehrál zápas mezi místním Sokolem a hosty z Cejle, kteří na jaře neoplývají zrovna optimální formou. V minulém kole však poprvé na jaře zvítězila a chtěla to potvdit i bodovým importem z brtnického hřiště. Spíše remízový zápas nakonec rozhodla jediná branka Luďka Slavětínského z Cejle, která tak vybojovala velmi cenné tři body za hubenou výhru 0:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remíza prvnímu poločasu slušela

Oba celky nastoupily do utkání značně oslabeny. Domácí Brtnice postrádala brankáře, k překvapení všech se v brance objevil jindy eelitní okresní útočník Aleš Frolda, který svoji roli zastal více než dobře. To na hostující straně chyběli matadoři, jako například Daibor Čáp nebo obránce Libor Vítů. Od začátku zápasu bylo vidět, že ani jeden tým nechce udělat chybu, hrálo se až příliš opatrně. Jako první zahrozili hosté, tradičně po standartní situaci kapitána Aleše Čápa, s jehož těžkou střelou si Frolda poradil, odrazil ji však jen k nohám hostujícího útočníka, který ale trestuhodně minul prázdnou kasu. Domácí se snažili kombinovat odzadu, využívali i jejich tradiční zbraň - dlouhé auty. K většímu ohrožení to ale nevedlo, nicméně k jednomu dobrému zakončení se domácí dostali. Tomáš Smolík si však s dobře umístěnou střelou na Lačného nepřišel, a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

Slavětínský rozhodl o třech bodech

Druhý poločas vyrukovala Brtnice s novým rozestavením, které neustále měnila, ale nedále to nemělo patřičný efekt. Hosté více drželi míč na svých kopačkách, ale domácí obrana působila velmi jistým dojmem, tedy až na situaci, která nastala po čtvrthodině hry druhého poločasu. Házenkář v dresu Cejle Jan Havel hodil dlouhý aut, domácí obránce absolutně neodhadl dráhu míče, podskočil jej a pro Luďka Slavětínského již nebyl problém tváří v tvář brankáři skórovat - 1:0. Brtnice se snažila výsledek zvrátit, ale musela neustále čelit silným brejkovým situacím hostů. Brtnice se přece jen dočkala vyrovnání, ale pro údajný faul na brankáře Lačného nebyla branka uznána. Do konce zápasu si zkušený tým Cejle výhru pohlídal, taže si odvezl velmi cenné tři body za výhru 1:0, která těší o to více, že byla s nulo vzadu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Brtnice
Michal Plaček - obránce: " Škoda, že jsme nevyužili naše dlouhé auty, bylo několik možností, kdy se dalo vstřelit branku. Je to škoda, podle mne minimálně remízový zápas.

TJ Cejle
Jiří Bednařík - obránce: "I když chyběli někteří stabilní hráči, chtěli jsme navázat na předchozí výhru. Byl to takový typický okresní zápas, spousta závarů. Domácí dobře bránili, nás několikrát podržel Peťa Lačný v brance. Náš gól padl po dlouhém autu a Luďa Slavětínský to uklidil nekompromisně bodlem. Díky fanouškům, kteří nás přijeli podpořit."



Sestavy


TJ Sokol Brtnice
A. Frolda [-] - R. Kružík [-] , P. Kružík [-] , J. Brancuzský [-] , M. Plaček [-] - J. Zelený [-] , Z. Brussmann [-] (62. V. Března [-] ) , T. Smolík [-] , T. Doležal [-] - J. Vyskočil [-] , T. Štefl [-] (32. J. Kružík [-] )


Hráči zápasu: P. Kružík - P. Lačný .
Místo: Brtnice. Počet diváků: 58. Rozhodčí: LYSÝ Tomáš - KŘÍŽ ING. Karel, KŘÍŽ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.