4:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

19.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cejle se konečně dočkala tří bodů!


Branky


0

Zápas dvou nejhorších jarních celků se odehrál na hřišti v Cejli. Domácí chtěli přerušit mizernou sérii bez tříbodového zisku, hosté na tom byli obdobně. Domácí se však konečně sešli v kvalitní sestavě a zápas od počátku ovládali a zaslouženě se dočkali tříbodové tečky za výhru 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aleš Čáp rozhodl poločas

Cejle nezažívá dobré jaro, o čemž samozřejmě její hráči vědí. Na vině byla i poměrně početná marodka, která se však před tímto důležitým zápasem značně zúžila a domácí tak vyrukovali s takřka nejsilnější možnou sestavou. A hned v 6. minutě začali domácí střelci úřadovat. Standartní situaci si vzal pod patronát Aleš Čáp a gólman neměl šanci - 1:0. Hosté však viděli, že domácí mají sem tam v obraně okénka, jednoho takového využil Jan Hlávka, který se prosadil po pěkné individuální akci. To bylo ale z hostující strany téměř vše. Domácí se snažili opět přelít vedení na svojí stranu a to se jim povedlo díky situaci ze 45. minuty. To si to do vápna hostí štrádoval Martin Bednařík, který byl faulován a sudí Kříž byl neúprosný - pokutový kop. K němu se postavil kapitán Aleš Čáp a neměl problém vstřelit branku - 2:1. Po pokutovém kopu se pískal konec první půle a domácím logicky gól do šatny pomohl. 

Domácí pojistili vedení dvěma góly

Druhý poločas jako by se hrál pouze za účasti jednoho mužstva. Bítovčice postupem času fyzicky odpadaly, čehož domácí hráči v hojné míře využívali. Po uplynutí čtvrthodiny ve druhém poločase udeřil druhý z bratrů  Čápových - Dalibor, který zakončoval po vyšachování bítovčické obrany do prázdné branky a domácí tak vedli už o dvě branky - 3:1. Hostující obrana rezignovala, domácí měli další šance, efektivita je však jarním strašákem Cejle. A nejen její...Nicméně se domácí přece jenom ještě jednou prosadili, to se v 78. minutě prosadil Luděk Slavětínský, který zakončoval akci taktéž do prázdné branky, klasicky gól "až do kuchyně" - 4:1. Cejle tak konečně na jaře zabodovala za tři body po přesvědčivé výhře 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Cejle
Jiří Bednařík - obránce: "Konečně jsme měli jakžtakž dobrou sestavu a bylo to znát. Před výkopem jsme si řekli, že musíme za každou cenu vyhrát a povedlo se."




Sestavy



FC Bítovčice
L. Kučera [-] - J. Hrad [-] , J. Hlávka [-] (46. J. Láznička [-] ) , D. Matula [-] , Z. Kourek [-] , P. Dvořák [-] , P. Horáček [-] (84. P. Vacek [-] ) , R. Fejta [-] , L. Chvátal [-] , J. Diviš [-] (64. V. Ďásek [-] ) , V. Caha [-]

ŽK: 32. P. Horáček , 45. J. Diviš , 75. J. Láznička .
Hráči zápasu: A. Čáp , D. Čáp .
Místo: Cejle. Počet diváků: 60. Rozhodčí: KŘÍŽ ING. Karel - SVOBODA Patrik, KŘÍŽ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.