Sedm kulí v Beranově!


Branky


0

Velký Beranov pokračuje v krasojízdě za postupem do krajské soutěže, v domácím utkání přivítal celek z Brtnice a od začátku bylo jasné, dko že bude udávat tempo hry. Domácí neměli se soupeřem slitování a postupně mu nasázeli rovných sedm kousků!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ganzwohlův gól rozhodl zápas

Beranov vletěl do zápasu ve velkém stylu, od začátku bylo z jeho hry patrné, že chce urvat další tři body. A oněm třem bodům šel herně naproti. Po úvodní čtvrhodince, kdy proběhlo klasické zkoušení a oťukávání soupeře, udeřil jako první Richard Ganzwohl a dal tak domácím potřebný klid. Domácí nadále ovládali hřiště, na další branku si však domácí příznivci museli počkat až do 30. minuty. To se ani tentokráte v jasné šanci nemýli Richard Ganzwohl, jehož druhá branka hosty definitivně zlomila, 2:0. Hostům se nedařilo, bylo vidět, že to není jejich povedený zápas. Před koncem poločasu přišla silná dvouminutovka Romana Jonáše. Ten se postupně prosadil v 39. a 40. minutě a po poločase tak brtničtí playeři prohrávali hrozivých 4:0

Další tři góly v brtnické síti

Hrozivá čtyřgólová ztráta jako by předznamenala průběh druhého poločasu. Domácí nadále hráli uvolněně a v pohodě kontrolovali průběh utkání. Navíc přidávali další branky. Tu pátou v zápase zaznamenal Rostislav Kittler a bylo to 5:0. A jelikož byli domácí při chuti, bylo umožněno Richardu Ganzwohlovi vstřelit hattrick, když se potřetí v zápase prosadil v 57. minutě, a najednou jsme tu měli klasického tenisového kanára, 6:0. Totální destrukci Brtnice završil Martin Křenek, který uzavřel třelecký účet zápasu na cifře 7:0, domácí si tak připsali další tři pro ně důležité body, Brtnice zkusí zaváhání s lídrem soutěže napravit za týden v domácím utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Rostislav Kittler - útočník: "Zápas měl hladký průběh, když jsme vedli už do poločasu 4:0. Po přestávce jsme přidali další branky a víceméně se už jen čekalo na konec zápasu."

TJ Sokol Brtnice
Michal Plaček - obránce: "Momentálně náš tým postrádá několik hráčů ze základní sestavy, ale nemyslím si, že jsme udělali nějakou velkou ostudu, ač výsledek hovoří jinak. Neproměnili jsme několik slibných akcí a dopláceli jsme na nedůraz v osobních soubojích a dohrávání balónů. Vstřelit několik branek, tak to vypadá jinak, a ne tak krutě.



Místo: V. Beranov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: POLODNA Vladimír - WENDL Miroslav, HOLUB Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.