M. Marek 2.
M. Zima 70. (p.)
2:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nadějov veze cenný bod z Batelova!


Branky


2. M. Marek , 70. M. Zima (p.) - 55. D. Pavlíček , 64. D. Pavlíček
0

Souboj celků, které se nacházely na opačných pólech tabulky, nabídl vyrovnanou a gólovou podívanou. Domácí brzké vedení neudrželi a hosté díky dobrému výkonu nakonec vezou do Nadějova bod za remízu 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blesková branka domácím uškodila

Zápas v Batelově odstartoval ve velkém stylu. Hráči se ještě nestačili ani pořádně zahřát a na světelné tabuli už se měnila čísla. Neuběhly ani dvě minuty, když Karel Havlíček zatáhl míč k brankové čáře, odkud nacentroval přesně do míst, kde se nacházel Miroslav Marek a domácí po pár vteřinách vedli 1:0. Kdo si myslel že to domácí nakopne, byl na omylu. Hosté si naopak rázem uvědomili, že už utkání začalo a byli lepším týmem. Na šance to ovšem bylo vyrovnané. Přímý kop Pavlíčka skvěle lapil Milan Cháb, který o pár okamžiků později zneškodnil i nájezd Luboše Klimeše. Domácí kontrovali šancí dvojice Marek - Kapoun. První jmenovaný vypíchl míč brankáři Čejkovi, naservíroval ho Kapounovi, který trestuhodně minul prázdnou branku. I přes jeho zaváhání domácí dovedli první poločas do vítězného konce. 

Domácí mohli vyhrát i v oslabení

Druhý poločas nabídl opět vyrovnanou partii. Domácí sice poctivě bránili, ale dopředu byli naprosto bezzubí a jaloví. Naopak hostující Luboš Klimeš neustále zaměstnával domácí beky, výborně držel balón a snažil se připravit šance pro spoluhráče. A jednu takovou připravil v 55. minutě pro Daniela Pavlíčka, který do míče prásknul 30 metrů od domácí branky a nádherně o břevno vyrovnal na 1:1. A za 10 minut bylo pro domácí ještě hůře. To se opět Daniel Pavlíček potkal s míčem, využil nedůrazu domácí obrany, slalomem obešel několik hráčů a v klidu obstřelil Chába podruhé - 1:2. Hosté se však s tímto spokojili a naopak domácí zařadili vyšší rychlostní stupeň. Kombinačně po zemi svírali hosty na jejich polovině a v 70. minutě se dočkali vyrovnání. Dominik Blaško postupoval s míčem do pokutového území hostů a byl podražen, následoval pokutový kop, který s přehledem proměnil Michal Zima a vyrovnal na 2:2. Domácí dále útočili, ale mírně je přibrzdil svou nedisciplinovaností Karel Havlíček, který za úder hlavou do protihráče nemohl dostat nic jiného než červenou kartu. I přes to mohli domácí vyhrát, když postupně své šance neproměnil Houzar, Beseda a Zima. Vyrovnaný zápas tak skončil zaslouženou remízou, se kterou musely být spokojeny oba celky.



Ohlasy k zápasu


1. FC Batelov
Miroslav Marek - obránce: "Úvod nám vyšel náramně, pak ale byli hosté lepším týmem. Ve druhé půlce se hrál vyrovnaný zápas, zlobil nás především Klimeš. Nakonec jsme mohli i vyhrát, ale Houzar, Beseda ani Zima své šance neproměnili."

TJ Mír Nadějov
Marek Čejka - brankář: "Po rychlém gólu domácí polevili, my jsme si vypracovali nějaké šance, ale neproměnili jsme je. Ve druhé půlce jsme otočili zápas, ale moc dlouho jsme vedení neudrželi. Zápas mohl skončit jak výhrou domácích, tak i naší výhrou. Remíza ale byla asi spravedlivá."



Sestavy


1. FC Batelov
M. Cháb [-] - D. Ramach [-] , M. Houzar [-] , T. Hron [-] - M. Zima [-] , L. Kapoun [-] - L. Maňo [-] , K. Havlíček [-] - M. Blaško [-] (46. O. Beseda [-] ) , Z. Koreš [-] (59. Z. Poledna [-] ) , M. Marek [-] (64. D. Blaško [-] )

TJ Mír Nadějov
M. Čejka [-] - L. Klimeš [-] , A. Tlačbaba [-] (46. P. Pytlík [-] ) , D. Pavlíček [-] (86. L. Augustin [-] ) , P. Mach [-] , K. Klimeš [-] , J. Krejčí [-] , Z. Doležal [-] , T. Novotný [-] , A. Milfait [-] , M. Tlačbaba [-]

ŽK: 39. M. Blaško - 75. P. Pytlík , 87. K. Klimeš . ČK: 83. K. Havlíček .
Hráči zápasu: M. Marek - D. Pavlíček , L. Klimeš .
Místo: Batelov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: SURÁN Vlastimil - WENDL Miroslav, VLK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.