Beranov po delší době ztratil body!


Branky


0

K sousedskému derby se schylovalo v Jamném, které přivítalo lídra soutěže z Beranova. Dle tabulky se dal očekávat jednoznačný zápas, avšak realita byla jiná. Jamné díky srdnatému výkonu vybojovalo proti favoritovi cenný bod do tabulky za remízu 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Markovič Beranov výrazně podržel

Od prvního hvizdu sudího začal Beranov naplňovat roli favorita zápasu. Držel míč na svých kopačkách a snažil se o kombinaci, což v některých případech příliš nešlo, jelikož terén v Jamném byl velmi těžký. Jamenští však byli skvěle organizovaní a do vyložených šancí Beranovské nepouštěli. Naopak, jejich brejkové situace leckdy znamenaly ohrožení pro hostující branku, jako tomu bylo v 19. minutě. To se do vápna dosta po přihrávce z pravé strany Varhaník, dobře si pokryl míč a obránci nezbývalo nic jiného, než jej faulovat, z čehož logicky pramenil pokutový kop. Milionkrát otřepaná fráze, že faulovaný hráč by neměl penaltu kopat, platila bohužel pro domácí i v tomto případě. Lukáš Varhaník si postavil míč na bílý puntík, ale Robert Markovič výborně vystihl směr jeho střely a svůj tým výrazně podržel. Hosté odpověděli několika rohovými kopy, leč žádný k větší šanci nevedl. Přesto se hosté mohli ujmout vedení. To když už si to pelášil na branku domácích Richard Ganzwohl, ale domácí obrana za pět minut dvanáct znemožnila hostujícímu šutérovi zakončit. Poločas tak skončil bez branek.

Varhaník se gólu nakonec dočkal

Oproti první půlce začali domácí lépe, postupně se dostávali na těžkém terénu více do hry. O to větší okénka však vznikala v obraně, pramenily z toho dvě střely Beranova ze střední vzdálenosti, Hanus je však obě pokryl. Jamenští hrozili ze standartních situací, ale že by z toho bylo nějaké větší haló, se říct nedá. A tak se skóre poprvé měnilo až v 57. minutě. Po dobrém přízemním pasu se dokázal prosadit Kamil Eliáš a bylo to 1:0. To byl signál pro domácí, kteří začali hrát více ofenzivně se snahou vyrovnat nepříznivý stav. A to se jim povedlo, když běžela 78. minuta zápasu. Tlačbaba zahrával přímý volný kop a ve vápně našel přesně hlavu nejlepšího domácího hráče Lukáše Varhaníka, který tak napravil své penaltové zaváhání a jeho branka znamenala bod za remízu 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jamné
Ondřej Vomela - záložník: "Beranov od začátku držel více míč a snažil se kombinovat, my jsme neproměnili penaltu. V druhé půlce jsme se dostali více do hry, po obdrženém gólu jsme začali hrát víc ofenzivně a Varhaník nakonec vyrovnal."

TJ Velký Beranov 1975
Rostislav Kittler - útočník: "V Jamném to byl dle předpokladu těžký zápas. V první půlce nás podržel Robajs chycenou penaltou, naše vedení zkraje druhé poločasu jsme bohužel neudrželi. Myslím si, že remíza je zasloužená."



Místo: Jamné. Počet diváků: 35. Rozhodčí: ŠUHAJ Filip - PACEK Dominik, LOKVENC Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.