O. Záškoda 18.
R. Hanus 73. (p.)
R. Hanus 82. (p.)
3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ždírec o třídu předčil Cejli!


Branky


18. O. Záškoda , 73. R. Hanus (p.) , 82. R. Hanus (p.)
0

Ždírec chtěl doma potvrdit výhru z Bítovčic, ovšem v cestě jim stál více než zdatný protivník, kterým bylo mužstvo Cejle. Domácí hráli s chutí, hostům se naopak příliš nedařilo a bez několika hráčů základní sestavy nakonec prohráli 0:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Záškodova branka oživila mrtvý první poločas

Duel dvou celků z popředí tabulky naznačoval, že půjde o zajímavý zápas, který sliboval brankové hody. Nepříliš kvalitní hřiště ve Ždírci však veškeré snahy o fotbalovost utnuly již v zárodku. Tudíž první poločas se nesl v duchu nakopávaných míčů, které končily většinou v zámezí nebo na hlavách obránců obou celků. I přes špatný terén byli aktivnější hosté, kteří se snažili vstřelit branku, ale to se jim nepodařilo, naopak po první vážnější akci domácích inkasovali. V 18. minutě domácí zahrávali roh, a ten vužil ke skórování domácí Ondřej Záškoda a bylo to rázem 1:0 pro domácí. V dalších minutách byli na koni domácí, měli několik možností ke skórování, ale žádnou z šancí nevyužili. To samé však lze tvrdit i o hostující snaze o vyrovnání, která neměla patřičný účinek, Pavel Dolejší měl tutovku, ale jeho lob skončil pouze na břevně, takže do kabin odcházeli spokojenější domácí, kteří vydřeli jednobrankový náskok.

Dva góly dokončily zkázu hostů

Druh poločas přinesl zpočátku tlak hostů, kteří byli podobně jako v prvním poločase v úvodu aktivnější. Nicméně k větším šancím to nevedlo, útočníci hostů byli tentokrát příliš jaloví, než aby vstřelili branku. To domácí spoléhali na brejkové situace a některé z nich vyloženě volaly po brance. Okolo 70. minuty se začal zápas lámat a ke štěstí domácích to bylo právě v jejich prospěch. V 73. minutě přišel faul ve vápně hostů a následoval pokutový kop. K provedení se za domácí postavil Rostislav Hanus a nemýlil se, 2:0. Z dalších deset minut přišla další branková situace. Domácí útočník se řítil sám na brankáře a Michal Radouš ve vlastním vápně zatáhl za záchrannou brzdu a následovala další penalta a jako "bonus" červená karta pro Radouše. Rostislav Hanus se nemýlil ani napodruhé a stanovil konečný výsledek na 3:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Cejle
Jiří Bednařík - obránce: "Do Ždírce jsme nejeli na výlet, ale pro body. Bohužel nám chybělo několikrát hráčů ze základu a to se muselo projevit. Nám nezbývá, než napříště zabodovat doma a napravit dosavadní zaváhání."



Sestavy


TJ Ždírec
O. Průša [-] - V. Fiala [-] , L. Záškoda [-] , R. Hanus [-] , O. Jaroš [-] - O. Záškoda [-] , B. Fiala [-] , J. Bucl [-] , L. Pospíchal [-] - P. Tlačbaba [-] (82. P. Vampola [-] ) , P. Horáček [-]

TJ Cejle
P. Lačný [-] - J. Zlatuška [-] , J. Bednařík [-] , M. Kalaš [-] - A. Čáp [-] , M. Bednařík [-] , M. Radouš [-] , J. Fišer [-] (82. J. Havel [-] ) , L. Slavětinský ml. [-] - D. Čáp [-] , P. Dolejší [-]

ŽK: 63. P. Tlačbaba - 60. L. Slavětinský ml. , 63. M. Radouš . ČK: 82. M. Radouš .
Hráči zápasu: R. Hanus , O. Záškoda .
Místo: Ždírec. Počet diváků: 60. Rozhodčí: JELÍNEK Roman - POLODNA Vladimír, KŘÍŽ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.