Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 13:30

14.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonáda Nadějova znamenala výhru!


0

Nadějov doma přivítal v záchranářském souboji Bítovčice a dal se čekat vyrovnaný průběh. Opak byl však pravdou. Nadějov si nebral servítky a doma rozstřílel Bítovčice vysoko 7:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly domácích

Domácí měli doslova raketový nástup do zápasu. Bítovčice se ani nestihly rozkoukat a už prohrávaly o dvě branky. Nejprve hned v první minutě skóroval po kombinaci Daniel Pavlíček, toho napodobil v minutě třetí Aleš Tlačbaba a rázem to tak bylo 2:0. To s hosty řádně zacloumalo, naopak domácí byli nadále při chuti a vytvářeli si další možnosti. Nicméně v prvním poločase už další branku nepřidali, a jelikož byli hosté bezzubí, skončil poločas vedením domácích 2:0.

Uragán domácích ve druhém poločase

Druhý poločas opět začali úřadovat domácí, byli jasně lepší a dostávali se snadno do šancí. Na další gól nemuseli diváci čekat příliš dlouho, v 56. minutě se prosadil zkušený Karel Klimeš  a bylo to 3:0. Za další čtyři minuty už to bylo o góly čtyři, to když se podruhé v zápase prosadil kapitán Daniel Pavlíček - 4:0. S brankami jako by se v Nadějove roztrhl pytel, domácí měli v předešlých zápasech velké problémy se střílením branek, dnes si to však vynhradili. V 63. minutě upravoval na 5:0 útočník Luboš Klimeš a s hosty to vypadalo opravdu špatně. A gólová kanonáda domácích nebrala konce. Za dalších deset minut dokonal hattrick Daniel Pavlíček a bylo to už rozdílem dvou tříd - 6:0. Dílo zkázy dokonal v 89. minutě svoji druhou brankou v zápase Karel Klimeš a stanovil tak stav utkání na konečných 7:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Nadějov
Marek Čejka: "Pomohli nám dva rychlé góly, a taky to, že jsme v druhé půlce neinkasovali hned na začátku. Pak jsme přidali další góly a zaslouženě vyhráli, když druhý poločas jasně patřil nám."




Sestavy


TJ Mír Nadějov
P. Mach [-] - T. Pech [-] , P. Pytlík [-] (75. D. Oberreiter [-] ) , O. Klimeš [-] , Z. Doležal [-] - D. Pavlíček [-] , T. Novotný [-] (62. P. Fazekaš [-] ) , K. Klimeš [-] , J. Krejčí [-] - L. Klimeš ml. [-] , A. Tlačbaba [-]

FC Bítovčice
L. Kučera [-] - J. Hrad [-] , L. Komárek [-] , Z. Kourek [-] , J. Listopad [-] - P. Dvořák [-] , M. Mikulec [-] , J. Zimola [-] , D. Matula [-] - L. Chvátal [-] , J. Láznička [-]

Hráči zápasu: D. Pavlíček , K. Klimeš .
Místo: Nadějov. Počet diváků: 48.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.