1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravec zabral a porazil rezervu Velké Bíteše


Branky


0

Posledních pár kol tápající Moravec přivítal na domácím hřišti rozjetou rezervu Velké Bíteše, která sem přijela jako favorit utkání. Oba celky se spolu perou o postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Juračka rozhodl již v prvním poločase

Utkání dvou aspirantů na postup bylo na programu ve 23. kole, kdy domácí celek z Moravce chtěl protrhnout špatnou sérii. Hosté naopak přijeli jako favorité, když na svém kontě mají 7 jarních výher a pouze 1 porážku. Domácí byly aktivnější, ale jejich šance končili po většinou v náruočí skvěle chytajícího hostujícího brankáře Pelána. Domácí se však dále hnali za vstřelení branky a to se jim povedlo v 39 minutě, kdy přišel pas na Koováře, ten dal centr do vápna, kde našel Juračku a ten nedal hostujícímu brankáři šanci a zamířil pod břevno - domácí vedli 1:0.

Domácí zahazovali - hostům neuznali

Do druhého poločasu vstoupili lépe hráči domácího Moravce. Ti zahazovali šanci, za šancí, jen Kovář zahodil minimálně tři šance. To hostům se vstřelená branka neuznala. Domácí se tak museli strachovat o výsledek až do samotného závěru utkání. To se jim poveldo a vrátili se do hry o postup do I.A třídy.



Ohlasy k zápasu


TJ Moravec
Luboš Tulis - trenér: Vyrovnané utkání, Bíteš přijela v pozměněné sestavě. Zápas mnoha nepřesností, ale vytvořili jsme si více brankových příležitostí a jednu jsme naštěstí proměnili. Soupeř jich moc neměl.

FC PBS Velká Bíteš B
Jelínek Jiří - kapitán: Prohráli jsme, chyběli nám tři hráči základní sestavy, remízový zápas, kdy nám neuznali branku.



Sestavy


TJ Moravec
Z. Pokorný [-] - R. Toufar [-] (84. L. Tulis [-] ) , L. Slavíček [-] , M. Černý [-] , F. Kovář [-] , J. Hladík [-] (87. M. Hanák [-] ) , P. Červinka [-] , P. Juračka [-] , T. Toufar [-] , T. Hladík [-] , F. Kudiovský [-]

FC PBS Velká Bíteš B
M. Pelán [-] - M. Paprskář [-] (46. F. Gašpár [-] ) , O. Suchý [-] , O. Švanda [-] - T. Loup [-] (67. M. Hřebíček [-] ) , M. Švanda [-] , J. Jelínek [-] , R. Hemala [-] , M. Čech [-] - - O. Bartošek [-] , J. Horký [-] (72. T. Mrňa [-] )

ŽK: 65. F. Kudiovský , 82. J. Hladík - 69. J. Jelínek , 90. M. Čech .
Hráči zápasu: M. Černý , T. Toufar - M. Pelán .
Místo: Moravec. Počet diváků: 123. Rozhodčí: NENADÁL Pavel - PAVLAS Jiří, NECHVÁTAL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.