Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Pacov zvítezil na hřišti Herálce


Branky


0

Trošku nečekané vítězství se zrodilo v zápase rezervy Pacova s Herálcem. Posílený tým hostů nakonec dokázal ve druhém poločase zvrátit zápas na svoji stranu a zlepšit si tak alespoň náladu na cestě o třídu níž.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin za remízového stavu

Celkem vyrovnaný zápas s mírnou optickou převahou hostů byl k vidění na půdě Herálce. Do vedení se v něm dostali pacovští v 16. minutě po přetaženém balónu, kdy po zmatcích  s ofsajdem byl nakonec gól uznán P. Gavreckému. O čtyři minuty později byla po podražení ve vzduchu Pavelce v pokutovém území hostům odpískána penalta, kteorou bezpečně proměňuje Gavrecký, který tak svůj tým dostává do dvoubrankového vedení. Domácí však dokázali odpovědět už minutu poté, když za ně snížil L. Stojan, který se trefil trošku se štěstím na mokrém terénu střelou z dálky mezi nohama brankáře Pachty. Herálec dokázal do poločasu stav zápasu dokonce srovnat, kdy se po centru svého syna trefil hlavou J. Pátek v 35. minutě.

Dramatický boj vyzněl lépe pro hosty

I po poločase bylo k vidění zajímavé utkání, kdy se tentokrát do vedení dostávají pro změnu domácí. V 57. minutě přidává svůj durhý gól zápasu J. Pátek st. po chybné malé domů hostující obrany, se kterou si tento domácí matador dokázal poradit a po obejití brankáře Pacova dával míč do prázdné brány. Hosté se ale nevzdávají a dokázali si v zápětí vytvořit slibnou příležitost, kdy se jeden z jejich dorostenců uvolňuje po lajně a následným centrem nachází Gavreckého. Jeho zakončení hlavou však skvělým zákrokem zneškodňuje gólman Herálce Vašák. Srovnání zápasu však přichází už o několik minut později, kdy se tentokrát Gavrecký už nemýlí a naopak předvedl krásný fotbalový moment, kdy po pěkné akci ze středu hřiště lobuje gólmana z 25 metrů. V 70. minutě kompletuje Gavrecký hattrick po asistenci aktivního Pavelce a posílá tak své mužstvo do vedení. Domácí měli ještě jeden trestný kop, který měl gólové prametry na vyrovnání, ten však zneškodnil gólman hostů Pachta a napravil tak tímto zákrokem své zaváhání z prvního poločasu, kdy balón vyráží na roh. Do konce zápasu se tak už skóre nemění.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Pátek Josef - předseda mužstva: Byl k vidění vyrovnaný, spíše pouťový zápas, ve kterém byli šťastnější hosté, kteří brzo vedli. Dnes naše obrana hrála velmi špatně, což rozhodlo. Pacov byl ovšem posílený hráči z áčka, jelikož takovýhle tým s jejich hrou by nemohl být na posledním místě tabulky.

TJ Slavoj Pacov B
Čech Miloš - trenér: Byli jsme celý zápas lepší, kdy nám pomohli kluci z áčka a dorostu. K vidění byl pěkný fotbal, který naši hráči odmakali celkově jako tým.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
J. Vašák [-] - P. Med [-] , P. Paclík [-] , L. Stojan [-] , O. Ganobjak [-] - M. Stojan [-] , J. Kohout [-] , J. Pátek [-] , J. Stojan [-] (72. L. Filínský [-] ) - S. Komůrka [-] (62. L. Moravec [-] ) , J. Pátek [-] (80. A. Ježek [-] )

TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - D. Podolský [-] , Z. Rybčák [-] (87. R. Chaloupka [-] ) , J. Kerouš [-] , P. Gavrecký [-] (90. B. Korunka [-] ) , O. Bártů [-] , J. Vlach [-] , J. Pavelec [-] , M. Kerouš [-] , M. Dvořák [-] , J. Pražák [-] (42. R. Doležal [-] )

ŽK: 74. M. Stojan - 30. J. Pavelec , 88. R. Chaloupka .
Místo: Herálec. Počet diváků: 150. Rozhodčí: NENADÁL Pavel - KOLÁŘ Jan, HOLUB Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.