2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lípa si připsala důležité tři body k záchraně


Branky


0

Na menší hřiště do Lípy přijela juniorka Humpolce, která má za sebou sérii dvou remíz. Tu by určitě brala i na tomto hřišti, jelikož přijela s obavami z hřiště domácích, na kterém mají každou sezónu problémy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lípa do zápasu nastoupila mnohem aktivněji

Už od prvních minut domácí ženoucí se za vítězstvím na hosty z Humpolce vlítli. Svojí agresivitou a využívajíc svého domácího hřiště s menším prostorem zatlačili juniorku k jejich bráně. Tímto tlakem si dokázali vypracovat mnoho šancí, v prvním poločase však proměnili jedinou a to v 17. minutě T. Vendlem, když po přihrávce do vápna dojížděl balón skluzem. V ostatních případech hosty podržel jejich dorostenecký gólman L. Podoba. Humpolec se po polovině poločasu trochu probral a vytvořil si také některé šance, tu první jim zmařil obránce Lípy, když vyhlavičkoval balón mimo bránu a při druhé M. Podoba brankovou konstrukci překopl. Avšak nakonec se dočkali překvapivého vyrovnání, když se za hosty trefil asi z 25 metrů L. Bláha. Po skončení prvního poločasu tedy humpolečtí odcházeli do kabin s pocitem dobrého výsledku, ale špatné hry.

 

Humpolec své šance proměnit nedokázal a nakonec inkasoval

Do druhé půle tedy přicházeli hosté se snahou zlepšit svou hru, to se jim začalo dařit a postupně se dostávali do hry. Domácím zřejmě trošku začaly docházet síly, ale i přes větší tlak Humpolce, hosté své vyložené šance už proměnit nedokázaly. Nakonec za toto byly v 63. minutě ještě potrestáni z brejkové situace po zatažení balónu po pravé straně, když M. Kříž nacentroval míč na hlavu J. Roseckého, který svou hlavičku od vzdálenější tyče usměrnil do brány. Do konce zápasu už se stav utkání nezměnil a domácí si tak ponechali velmi důležité tři body na svém hřišti.  


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lípa
Souček Pavel - trenér: Dneska jsme "zaplaťpánbůh" vyhráli. Kluci táhli za jeden provaz, po utkání na těžkém terénu zaslouží pochvalu celý tým.

AFC Humpolec B
Brdečka Imrich - vedoucí mužstva: Na malém hřišti v Lípě máme obvykle problémy každou sezónu a bylo to i v tomto zápase. Hned od začátku nás domácí svojí agresivitou a menším prostorem zatlačili do defenzivy, naštěstí se jim podařilo vstřelit jen jeden gól. V závěru poločasu jsme po překvapivé střele srovnali a do druhé půle vstoupili se zlepšenou hrou. Po neproměnění vyložených šancí jsme byli nakonec Lípou potrestáni. Zápasu by více slušela remíza, ale dnes jsme na ni bohužel nedosáhli. Musím vyzdvihnout Lukáše Podobu, který nás dnes v bráně velmi podržel.



Sestavy


TJ Sokol Lípa
P. Vašák [-] - J. Kutlvašr [-] , M. Prokš [-] , M. Fejt [-] , F. Šimek [-] - M. Kříž [-] , J. Rosecký [-] , R. Sláma [-] , T. Vendl [-] - J. Havel [-] (62. J. Heppner [-] ) , J. Prokš [-] -

AFC Humpolec B
L. Podoba [-] - M. Pecha [-] , P. Fikar [-] , T. Vrátný [-] , T. Doležal [-] - J. Prokop [-] , J. Paťha [-] , M. Šilpoch [-] , L. Bláha [-] - M. Podoba [-] , A. Beránek [-] (73. T. Brdečka [-] )

ŽK: 10. J. Rosecký , 52. R. Sláma , 70. M. Kříž - 15. M. Pecha , 21. P. Fikar , 61. M. Podoba , 73. J. Prokop .
Hráči zápasu: M. Fejt , R. Sláma - L. Podoba , L. Bláha .
Místo: Lípa. Počet diváků: 63. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - ŠKORPÍK Martin, ŠRÁMEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.