4:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 13:30

14.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lípa domácí Chotěboř nezaskočila


Branky


48. P. Krédl , 54. P. Chlad , 85. P. Češík , 89. P. Chlad - 57. Š. Miklis
0

Rezerva Chotěboře si po minulé remíze na půdě Černovic připsala další vítězství a napravila tak toto zaváhání. Naopak Lípa si připsala třetí porážku v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli diváci gól neviděli

Domácím se vstup do utkání povedl lépe a do 25. minuty si udržovali míč převážně na svých kopačkách. Dobře kombinovali a předváděli pohledný fotbal, avšak své šance v gól přetavit nedokázali. Poté otěže zápasu převzali hosté, ale ani ty ze svých tří jasných šancích gól vstřelit nedokázali. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu.

Chotěboř byla ve druhém poločase produktivnější

Domácí se už ve 48. minutě rychlým gólem dokázali dostat do vedení, když se ve vápně uvolnil P. Krédl a svou střelou po zemi k tyči nedal gólmanovi hostů šanci. O šest minut pozdějí Chotěboř vedla už o dvě branky, když P. Chlad využil chyby obránce, a poté co přesprintoval půl hřiště, střelou vedle brankáře si mohl připsat branku. Hosté se však nevzdali a dokázali o 3 minuty později snížit skóre Š. Miklisem. Domácí ale nehodlali nechat nic náhodě a v 85. minutě je opět na rozdíl dvou branek poslal P. Češík, šťastnou střelou ze skrumáže před bránou hostů. Čtvrtý gól padl až v samém závěru zápasu, kdy svou druhou branku po uvolnění Ondráčka v šestnátce a přihrávce spoluhráči vsítil P. Chlad.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř B
Turek Jiří - trenér: Do 25. minuty jsme hráli fotbal, na který se dalo koukat, poté však do konce poločasu převzali otěže hosté. Ve druhém poločase jsme začali proměňovat své šance a o zápase bylo rozhodnuto.

TJ Sokol Lípa
Jungvirt Zdeněk - trenér: V prvním poločase jsme neproměnili tři jasné šance. Ve druhém poločase už jsme se nechali vyškolit jejich produktivitou při zakončování.



Sestavy


FC Chotěboř B
T. Dobrovolný [-] - A. Doležal [-] (82. P. Ledvinka [-] ) , J. Ondráček [-] , P. Chlad [-] , T. Kohout [-] (79. V. Janda [-] ) , M. Běloušek [-] , P. Krédl [-] (63. P. Češík [-] ) , F. Tůma [-] , M. Málek [-] , D. Čapek [-] , R. Fiala [-]

TJ Sokol Lípa
M. Pešák [-] - F. Šimek [-] , M. Prokš [-] , R. Sláma [-] , P. Vašák [-] - M. Špinar [-] , J. Havel [-] (74. J. Prokš [-] ) , M. Kříž [-] , M. Fejt [-] - J. Kutrvašl [-] , Š. Miklis [-] -

ŽK: 40. M. Fejt .
Hráči zápasu: P. Chlad , M. Běloušek - R. Sláma , Š. Miklis .
Místo: Chotěboř - umělá tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: KREJČÍ Vlastimil - STRATENÝ Michal, LHOTSKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.