Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ježek Rantířov nestačil na výborně hrající celek Budišova a podlehl mu přesvědčivě 0:4


0

Rantířov byl před zápasem v prekérní situaci, tabulkou postupně klesá a tak i klesá jejich jarní forma. Z poledních 5ti zápasů získali pouze jediný bod. Naopak Budišov se veze na výborné výkonostní vlně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zahrozí jen z počátku poločasu

Do zápasu vstoupili lépe domácí fotbalisté hned v 7. minutě měli vyloženou šanci, ale nedokázali ji proměnit. Poté se začala projevovat celková sehranost hostujícího týmu.  Byli lepší ve všech herních činnostech. V 22. minutě jejich herní převahu zužitkoval Karel Nováček a ustanovil skóre na 0:1 pro hosty.

Dominance hostujícího týmu

Na domácí ve druhém poločase padla psychická i výkonostní deka.Pod tíhou že musí zápas vyhrát nebyli schopni za celý poločas pořádně zaútočit. K tomu přispělo i to že, k nim přijelo vyspělé mužstvo, které mělo vyrovnané všechny řady a předvedlo koncetrovaný výkon. V 66.minutě zvyšoval na 0:2 Tomáš Nováček a tím začal brankové hody hostů. 74. Minuta a hostující střelec Karel Nováček 0:3 a hned v zápětí v 75.minutě  Josef Pažourek 0:4. 



Ohlasy k zápasu


TJ Ježek Rantířov
Radek Pavlíček, asistent trenéra: Musím ocenit kvalitu soupeře. Za celý zápas jsme zahrozili pouze na začátku utkání. Druhý poločas byl z naší strany pouze křečí, hráči měli v hlavách naši špatnou situaci.

FC Budišov - Nárameč
Libor Švec: Utkání se nám celkem povedlo, dali jsme čtyři pěkné branky a ovládali hru. Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Ježek Rantířov
A. Krupica [-] - L. Horáček [-] , M. Vacek [-] (82. D. Cabúk [-] ) , L. Kubík [-] , D. Vaněk [-] , L. Vostál [-] , D. Oberreiter [-] (81. J. Vyskočil [-] ) , K. Živný [-] , M. Mikulec [-] , J. Kozák [-] , L. Kalný [-] (80. M. Horáček [-] )

FC Budišov - Nárameč
L. Trnka [-] - J. Pažourek [-] , T. Obůrka [-] (80. J. Kozuň [-] ) , M. Molnár [-] , K. Nováček [-] , Z. Dvořák [-] , T. Nováček [-] (72. Z. Veselý [-] ) , M. Votoupal [-] , R. Hrádek [-] , M. Sedláček [-] , L. Horký [-] (87. V. Beránek [-] )

ŽK: 66. M. Mikulec - 51. L. Horký .
Místo: Rantířov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Švehla Marek - PFEIFER Michal, KUCHYŇA Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.