0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Trenéra Turka těší první jarní čisté konto. Ledeč veze tři body z Bedřichova


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začali aktivněji hosté, určovali tempo hry a v 13.minutě slavili úspěch, když se ve vápně individuálně prosadil Nepovím. Ve dvacáté minutě se ke střele dostal také Voplakal, ten ale pouze orazil tyč domácích. Do poločasu si Ledeč vypracovala dalších pár šancí, do šaten se však šlo za stavu 0:1.

 

Na začátku druhé půle to vypadalo, že se z domácích kabin vrátilo jiné mužstvo. Hráči byli aktivnější, přesnější na míči. Po pár minutách se dostali k rohovému kopu, ten však zužitkovat nedokázali. Celkovou hru ale ovládla Ledeč, kdy se i v druhé půli opět dostala k počtu střel. Ke své smůle se však žádná do brány nevešla. Až v 72.minutě prolomil smůlu hrající trenér Turek, kdy velice pohlednou akci úspěšně zakončil vstřelenou brankou. Do konce zápasu si již Ledeč skóre, čisté konto i následnou výhru pohlídala.

 



Ohlasy k zápasu



FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Martin Turek (trenér): V zápase jsme od začátku byli lepším týmem, vypracovávali jsme si příležitosti ke vstřelení branky. To se nám povedlo během 15ti minut. Myslím, že jsme zápas kontrolovali a 20 minut před koncem se nám podařilo přidat pojistku. Jsem rád, že po nevydařeném výkonu z minulého kola jsme se dali do kupy a podali lepší výkon proti houževnatému soupeři, který neprodal kůži lacino :-) Samozřejmě mě těší i první jarní čisté konto.



Sestavy


TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - M. Kolman [-] , P. Novotný [-] (56. J. Mareš [-] ) , D. Vaněk [-] , F. Flesar [-] , J. Paulík [-] (69. M. Pojer [-] ) , J. Mikeš [-] (46. J. Janák [-] ) , D. Mašek [-] , P. Heřmánek [-] , D. Volák [-] , P. Severa [-]

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
J. Vitiska [-] - J. Šotola [-] , P. Pešek [-] , M. Toula [-] , M. Trpišovský [-] , M. Turek [-] (83. S. Bezděk [-] ) , J. Bláha [-] (85. R. Kuja [-] ) , J. Voplakal [-] (90. F. Gramer [-] ) , M. Nepovím [-] , J. Vladyka [-] , D. Prchal [-]

ŽK: 50. P. Pešek , 68. J. Voplakal , 87. M. Trpišovský .
Místo: Jihlava. Rozhodčí: SVOBODA Ladislav - JÍLEK Lukáš, TERBER Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.