V kole plném překvapení Humpolec zaváhal jen v první půli


Branky


36. M. Prokeš - 22. J. Pikl (p.) , 49. R. Dalík , 51. M. Kratochvíl , 60. J. Pikl
0

Humpolec minule vyhrál v ostře sledovaném duelu v Jemnici a prakticky tím odstřihl Jemnicko z bojů o první příčku. Sám ho vystřídal na druhé příčce a díky výbornému jaru se chystá ještě pořádně prohnat Velkou Bíteš. Tato slova přijel tým Jána Kubíka potvrdit i do Jaroměřic. Tamní Destrukce se soupeři z horních pater prohrává, ale důležité zápasy se Světlou a Herálcem zvládla obstojně, a tak se jí na desátém místě dýchá o mnoho lépe, než zbylému kvartetu..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jaroměřice byly v úvodní části lepší

                   V tomto duelu byl favoritem Humpolec, ale v úvodní části byli domácí mnohem nebezpečnější. Měli lepší pohyb a hrozili z rychlých útoků. Přesto to byli hosté, kteří načali gólový účet zápasu. Ve 22. minutě odpískal sudí Karel Pojezný penaltu a Jiří Pikl poslal zkušeně hosty do vedení – 0:1. Jenže to bylo od favorita skoro vše, kromě tohoto momentu si po zbytek poločasu připsali jen jedinou střelu z dálky. Aktivnější byly Jaroměřice, které se dočkaly vyrovnání po velmi pěkné kombinaci v 36. minutě, kdy zakončoval Michal Prokeš – 1:1. Potom v závěru měl domácí D. Hověz ještě tutovku, šel sám na našeho gólmana T. Kříže, jenž však střelu vyrazil na roh. Humpolec naopak dohrával poločas v křeči a bylo jasné, že pokud chce vyhrát, tak musí změnit hru.

Humpolci se vydařil vstup do druhé části a zápas rozhodl

O přestávce se hostující kabinou patrně prohnala bouřka, neboť se humpoleckým vstup do druhé půlky opravdu povedl! Během necelých deseti minut dali dvě branky a zápas prakticky rozhodli. Ve 49. minutě se trefil Radim Dalík a hned za dvě minuty Martin Kratochvíl. Rázem to bylo 1:3 a obraz hry se změnil. Když se pak navíc trefil v 60. minutě podruhé v zápase Jiří Pikl, tak bylo o osudu utkání rozhodnuto - 1:4. Potom měli hosté ještě další velké šance, ale Dalík ani Kratochvíl nevyřešili koncovku dobře.Mrzet je to ale už moc nemuselo, domácí již nedokázli zápas zdramatizovat a hosté si odvezli další tři body za vítězství o tři branky.



Ohlasy k zápasu



AFC Humpolec
Jitka Beránková, vedoucí Humpolce: První poločas nebyl tak kvalitní, jak jsme si představovali, neměli jsme pohyb bez míče, nedostupovali jsme hráče, sice jsme dali první gól z penalty, ale za první poločas jsme měli jednu střelu z dálky! Naštěstí nám vyšel vstuo do druhé půli a zápas jsme rozhodli.Za druhý poločas si hráči zaslouží pochválit..



Místo: Jaroměřice n. R.. Počet diváků: 100. Rozhodčí: POJEZNÝ Karel - FABEŠ Roman, PETRLÍK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.