Souboj o druhé místo vyzněl jasně pro Humpolec


Branky


0

Prestižní duel mezi druhým a třetím týmem se hrál v sobotu v Jemnici. Domácí, kteří přepustili druhou příčku právě hostům z Humpolce, mají v poslední době problémy se sestavou, což se odráží na jejich výsledcích. Naproti tomu bodový zisk a skóre Humpolce jasně napovídá, že tým Jána Kubíka hraje na jaře v maximální pohodě. Papírovým favoritem tak byli pro mnohé právě hosté..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lépe začali domácí, ale vydrželo jim to jen 20 minut

Souboj o druhou příčku začali lépe domácí. Jemnicko bylo zpočátku agresivnější a více na míči. Hned ve 2. minutě využil nedorozumění hostující obrany J. Grün a kdyby měl větší důraz, tak bleskově otevřel skóre. V 5. minutě rozehrál M. Netrda roh a domácí útočník L. Morkus zakončoval. Netrefil však míč ideálně, a tak ani on gól nedal. Nejlepší pasáž Jemnicka vyvrcholila v 16. minutě, kdy se po dalším rohu vrátil míč do šestnáctky opět k Morkusovi, ale ten ani napodruhé neuspěl. Po těchto šancích domácích se karta obrátila a hrozit začal Humpolec. Nejprve ještě v 17. minutě osamocený M. Kratochvíl neuspěl, jenže již ve 20. minutě se hosté radovali. Z levé strany odcentroval R. Nermut a zcela volný Radim Dalík poslal efektivně Humpolec do vedení – 0:1. Ten byl tou dobou pevně u kormidla a dobrou kombinací určovali ráz hry. Další větší příležitost si však vypracovali až ve 37. minutě a to hned brankovou. Z pravé strany prošel Jan Skryja, vypálil a jeho střelu nešťastně tečoval do protipohybu brankáře V. Kopečka jeden z obránců Jemnicka – 0:2. Takový byl i poločasový účet zápasu.

Poločas v režii Humpolce

Do druhé části domácí přeskupili řady a chtěli s výsledkem něco udělat. Ale do zápasu se vrátit nedokázali, po celou dobu tahali za kratší konec a branku hostů v podstatě neohrozili. Zato hosté se činili. Po několika náznacích udeřili v 57. minutě. Radim Dalík obral na šestnáctce o míč J. Grüna a přesnou ranou k tyči nedal Kopečkovi šanci – 0:3. Zmar domácích vyvrcholil v 65. minutě. Místo aby se pokusili z trestného kopu korigovat, tak přišel rychlý kontr Humpolce, míč se dostal za obranu na Jakuba Žatečku, který pohotově přeloboval vyběhnutého Kopečka – 0:4 a definitivní KO pro Jemnicko! Domácí to ve zbytku utkání zabalili a navíc mohli ještě inkasovat. Nejblíže gólu byl po chybě Křivánka opět Žatečka, jenž však s druhým lobem v utkání tentokrát neuspěl. Zápas tak skončil zaslouženou výhrou Humpolce.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, asistent trenéra Jemnicka: Chtěli jsme v tomto duelu uspět a začali jsme lépe. Z dobrých příležitostí jsme však kýžený první gól dát nedokázali, Humpolec pak převzal iniciativu a my naopak úplně odešli. Hosté šance využít dokázali a po šťastné druhé brance zápas zcela ovládli. Nezbývá mi, než jim pogratulovat k upevnění druhé pozice..

AFC Humpolec
Jitka Beránková, vedoucí Humpolce: Do zapásu jsme vstoupili nešťastně, hlavička Píchy na gólmana byla krátká, ale soupeř toho nevyužil. První poločas jsme zvládli, domácí nakopávali míče , prakticky si nevytvořili žádnou šanci, akorát pár standartních situací, které vyřešil dobře brankář Kříž, my jsme se snažili hrát kombinačně a byli jsme nebezpečnější. Do 2. poločasu soupeř poslal Kříže, ale jejich hra se nezměnila. Výborný výkon celého mužtva, dnes je těžké někoho vyzvednout, pochvalu zaslouži brankář Kříž , tradičně stoperská dvojice , dál obětavý výkon Nermuta , který byl po noční směně..



Místo: Jemnice. Počet diváků: 210. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - DOBROVOLNÝ Zdeněk, MIČKA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.