FOTO: Posílená rezerva otrokovické Viktorie nasázela fotbalistům z Veselé půltucet branek


Branky


0

Rezerva otrokovické Viktorie bojuje v závěru sezóny o druhé místo v celkové tabulce, které může v určitém případě znamenat i postup do vyšší soutěže. Do souboje s fotbalisty z Veselé šli otrokovičtí posíleni o některé fluktuanty z třetiligového A týmu a především účast Tomáše Mlýnka byla pro tento mladý celek velkým přínosem. Ten stejně, jako jeho spoluhráč Lukáš Křivánek, zaznamenal v zápase hattrick a značnou měrou se tak oba podíleli na kanonádě Viktorie. Domácí o své vysoké výhře rozhodli již do poločasu, který vyhráli o čtyři branky. Ve druhém dějství přidala rezerva otrokovické Viktorie další dva přesné zásahy a hosté nakonec odjížděli na Veselou s půltuctem branek. Hosté ale utkání zdramatizovali, když se jim o příchodu z kabin podařilo vsítit dvě rychlé branky, ale domácí už utkání dotáhli k tříbodovému zisku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Tomáš Mlýnek do půle zkompletoval hattrick

Předchozí tři vítězství hosty zbavily starostí o záchranu a dobrou jarní formu  chtěli potvrdit i v Kvítkovicích. Ale pohled na sestavu domácích potvrdil, to co funkcionáři z Veselé slyšeli kolem hřiště. Že Malenovice údajně nemají zájem o postup a proto  se chce Viktorka prokousat co nejvýše tabulkou, aby získala nárok ucházet se o postup do I.A třídy z druhého či třetího místa ona. Hráči jako Šuranský s Mlýnkem ze základu třetiligového týmu a celá řada fluktuantů, co už má zkušenosti z III.ligy, to byl tvrdý chlebíček pro sestavu Veselé  zdecimovanou zraněními. A už ve 4. minutě musel odstoupit pro zranění další hráč – hráč 25.kola, Martin Dlabaja.  Dvacet minut se hostující hráči ještě drželi, ale pak  Křivánek s Mlýnkem tvrdě trestali chyby v obraně hostí a před poločasem to bylo ze strany Veselé na ručník.  Domácí Mlýnek v prvním dějství zkompletoval hattrick a poločasový výsledek byl nakonec 4:0 pro domácí rezervu otrokovické Viktorie. Domácí mladíci výborně kombinovali a náležitě využívali znalosti a rozměrů svého hřiště.

 

Ve druhém dějství Mlýnka napodobil i Lukáš Křivánek, hosté ale utkání zdramatizovali

Druhou půlku ale začali hosté z Veselé skvěle a dvěma slepenými góly jsme se vrátili do hry. Nejprve se ve 46. minutě prosadil Pavel a o dvě minuty se trefil hostující Sokol. Hostů bylo najednou plné hřiště a to ještě vzápětí  Michal Bodlák nastřelil tyč Zálešákovi svatyně a mohl snížit na jednobrankový rozdíl. To byl okamžik, kdy hosté  sahali ještě po přijatelném výsledku. Bohužel nestalo se, v 65.minutě dostali fotbalisté z Veselé gól pátý a bylo definitivně po zápase. Autorem branky otrokovické Viktorie byl Lukáš Křivánek. Tentýž hráč byl i u šestého gólu otrokovického celku, kdy v 86. minutě zápasu uzavřel účet tohoto duelu a zkompletoval, stejně jako jeho spoluhráč Mlýnek, v tomto utkání svůj hatrick. Do konce utkání se už nic podstatného nestalo, domácí tým nakonec zvítězil zaslouženě a bere v duelu s Veselou tři body. Závěrečné utkání této sezony čeká na B tým Viktorie v  neděli v derby v nedalekých Malenovicích a tento ambiciózní tým určitě se ještě  popere o druhé místo v tabulce. Veselá přivítá v posledním kole nováčka z Nevšové a bude se chtít se svými fanoušky rozloučit s dobrým výsledkem.



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko B
Adam Bahounek, hráč: Do utkání jsem nezasáhl, ale výsledek hovoří za vše a pomohli nám fluktuanti z A týmu...

TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Po takovém výsledku toho moc k hodnocení není, 2:6 se už „okecat“ nedá. Soutěž ukončíme za týden prestižním utkáním s Nevšovou. Marodka se nám asi moc nevyprázdní za těch pár dnů, takže zase dostanou kluci z Béčka prostor předvést se.



Místo: Otrokovice-tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: RUMAN Josef - KUBÍČEK Michal, ŘIHÁČEK Alois (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku