Hulínská Admira dokázala ve druhé půli otočit zápas v Kostelci u Holešova


Branky


0

Hanácké derby se hrálo v sobotním odpoledni na skvěle připraveném pažitu v Kostelci u Holešova. Zavítala zde hulínská Admira, která se výsledkově trápí a vše chtěla zlomit právě v utkání na hřišti Moravanu. První půle tomu ale příliš neodpovídala, domácí vedli 2:0 a kráčeli ke třem bodům. Ve druhém poločasu se ale hosté vypjali k výbornému výkonu a dokonali obrat v zápase, k čemuž jim pomohla i červená karta pro domácího Hradila. Dvakrát se sřelecky prosadil agilní Dutkevič, z toho jednou z penalty. Hulín tak přerušil svoji sérii bez bodového zisku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Moravan vedl po půli již 2:0

V sobotním odpoledni sehráli hráči hulínské Admiry derby zápas v Kostelci u Hlešova a ten začali poměrně aktivně, dobře kombinovali, avšak bez nějaké nebezpečnější šance. Naopak domácí ve 13. minutě kopali zleva od lajny trestný kop, který prošel přes všechny hráče a skončil u zadní tyče v Hložkově bráně a rázem to bylo 1:0. Hulínští fotbalisté pokračovali v aktivní hře, domácí však vytěžili z minima maximum, když ve 33. minutě se dostal za obranu Gerát a domácí vedli již 2:0. Pro domácí skvělá vizitka jejich efektivity v zakončení - dvě střely, 2 branky. Poločas tak končí vedením domácích, i když herně  byli lepší hulínští fotbalisté. Trenéři Admiry však své hráče nabádali, že nic není ztraceno a jejich aktivita může být odměněna brankou. Domácí tým přišel lehce k dvoubrankovému vedení a ve druhém dějství se chtěl zaměřit na ubránění slibného náskoku. Přesto se dalo z průběhu první půle tušit, že domácí to budou mít ještě hodně těžké.

Hosté po hodině hry vyrovnali a utkání dokázali po vyloučení Hradila otočit

Druhou půli začali hráči Admiry opět dobře, chtěli co nejdříve skórovat a vsítit kontaktní branku. A to se jim podařilo až v 60. minutě, kdy Pavel Nedbal poslal centr na zadní tyč, tam naběhl Jurášek a hlavou snížil na 2:1. V 70. minutě byl po závaru ve vápně domácích faulován Zavadil a byla nařízena penalta. Tu proměnil Dutkevič a srovnal na 2:2. Vyloučen byl v téže minutě domácí Hradil. V 76. minutě krásně vysunul Jurášek za obranu Dutkeviče, který střelou na zadní tyč otáčí skóre a zvyšuje na 2:3. Druhou půli hulínští fotbalisté jasně dominovali, kombinace se jim nadmíru dařila a tak v 84. minutě přišla další branka, na odražený míč na vápno si naběhl Vaculík a levačkou do šibenice navýšil vedení Hulína již na 2:4. Domácí se nezmohli na závěrečný nápor a byli zaskočení velkým obratem, který se hostům ve druhém dějství podařil. Domácí jsou tak bez bodu, hosté si spravili po posledních nezdarech náladu a domů odjíždějí se třemi body v kapse.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Prohra, která mrzí dvojnásob. Opět jsme prohráli doma a navíc za poločasové stavu 2:0. Bohužel druhý poločas nebyl z naší strany dobrý a 4 obdržené branky jsou toho důkazem. Dostáváme strašně laciné branky. Hulín si dnes zasloužil vyhrát, protože byl prostě lepší.

FK Admira Hulín
web Admiry: Zápas jsme dovedli do vítězného konce a po 4 prohrách jsme konečně vyhráli. Další zápas hrajeme opět venku a zase v sobotu, kdy jedeme do Sehradic.



Místo: Kostelec u Hol.. Počet diváků: 50. Rozhodčí: NOVÁK Radek - POLAŠTÍK Josef, HANDL Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku