M. Okénka 34. (vl.)
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

22.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov udolal vlastní brankou Okénky Sehradice


Branky


34. M. Okénka (vl.)
0

Do Tlumačova zavítaly Sehradice, které se stále pohybují na špici tabulky. Domácí celek ale v posledních záasech zmobilizoval síly a dokázal bodovat naplno. Tlumačov chtěl zlepšenou formu potvrdit i v zápase se Sehradicemi, což se mu nakonec i podařilo. O výsledku zápasu rozhodla situace z 34. minuty, kdy si vlastní branku dal hostující Okénka. Domácí tým ve druhém dějství hubenou výhru uhájil až do závěrečného hvizdu a bere další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Okénka si ve 34. minutě vsítil vlastní branku

Počasí na Moravě bylo v neděli opravdu letní a tak se ani nečekalo nějaké vysoké tempo utkání. Spíše oba týmy šetřily energi, ale akonec ale z toho byl se spoustou šancí na obou stranách, který rozhodl vlastní gól hostujícího obránce Matěje Okénky z 34. minuty, který nešťastně tečoval hlavou centr Jiřího Jonáška do sítě skvěle chytajícího Minaříka. Domácí navázali na zlepšené výkony z posledních kol, vytvořili si několik vyložených šancí, které však hostující brankář Minařík někdy i se štěstím vychytal. Zaskvěl se zejména tváří v tvář Zálešákovi, Jonáškovi a Šimoníkovi. Hráči Sehradic měli také řadu brankových příležitostí, ale i Škrabal v bráně domácích se překonával. Poločas přinesl jedinou trefu, kterou nasměřoval do vlastní svatyně Okénka, ale Tlumačov na svém velkém hřišti hrál konečně svůj fotbal a už z něho konečně spadla deka nevyhraných duelů. Sehradice se i bez potrestaného tvůrce hry Martina Žáčka snažily, ale domácí tým byl hodně nebezpečný v útočné fázi.

 

Domácí tým ve druhém dějství hubenou výhru uhájil

Ve slibných pozicích  postupně neuspěli Krejčiřík, jehož lob skončil těsně nad domácí bránou, Polášek, Sochora ani Žebráček.  Zápas byl až do závěrečného hvizdu rozhodčího otevřený. V 89. minutě měl po rohovém kopu vyrovnání na hlavě Krejčiřík, ale jeho nechytatelná rána skončila těsně nad. Z následného protiútoku mohli domácí definitivně rozhodnout, když Jiří Mouka ideálně naše Šimoníka, ale Minařík hosty znovu zázračně podržel. Ani tato neproměněná šance nakonec hráče Tlumačova mrzet nemusela. Po třetím vítězstvím v řadě, znovu nad silným soupeřem, se posunuli tlumačovští už na šesté místo průběžné tabulky.  Sehradice nečekané Příluk od Tečovic při porážce jsou nyní na třetí pozici, pouze s dvoubodovým odstupem na vedoucí Malenovice. Diváci v Tlumačově odcházeli spokojeni, viděli další výhru svého celku a celkově zápas přinesl i hodně brankových momentů, gólmani na obou stranách ale byli ozdobou duelu. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Tlumačov
Miroslav Škrabal, brankář: Zápas jsme zvládli perfektně. Šancí bylo na obou stranách hodně. Hlavně Sehradice mohou děkovat svému brankáři, který pochytal pět 100% tutovek. Myslím si, že se divákům zápas musel líbit.

TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz, sekretář: Sehradice po dvou vlastních chybách v obraně, kdy nahrávaly domácím přímo na kopačky, pustily Tlumačov do šancí, ale domácí v nich neuspěli. Sehradice měly svou největší šanci, když šel sám na brankáře Krejčiřík, ale ve snaze jej přelobovat, přehodil i branku. Po poměrně nenápadné akci, pak mířil centr na zadní tyč branky Sehradic a Okénka mezi dvěma obránci nechtíc uklidil hlavou míč za záda Minaříka. Sehradice ještě několikrát zahrozily Poláškem, Bahulíkem a Maršálkem, ale ani jeden pokus nebyl úspěšný. Ve druhé půli Sehradice nejvíce hrozily ze standartních situací, kterých měly nespočet. V největší příležitosti z takovéto standartky opět Krejčiřík pět minut před koncem hlavičkoval nad brankovou konstrukci. Domácí zase přecházeli do protiútoku a vytvořily si několik tutových šancí, ale ty kryl skvěly Minařík. V posledních minutách se domácí logicky zatáhli na vlastní půli. Do poslední standartky šel do šestnáctky Tlumačova i brankář Minařík, ale i ta skončila neúspěšně a tak rozhodčí utkání ukončil.



Sestavy


SK Tlumačov
M. Škrabal [-] - O. Sedlář [-] , M. Juhaňák [-] , P. Mouka [-] , R. Dvořák [-] - P. Barwig [-] (55. S. Malý [-] ) , J. Jonášek [-] (88. R. Šimoník [-] ) , R. Zálešák [-] , T. Duroň [-] - P. Daněk [-] (73. J. Mouka [-] ) , M. Otevřel [-] (66. M. Houser [-] )

TJ Sokol Sehradice
V. Minařík [-] - M. Blažek [-] - - M. Okénka [-] , M. Kraváček [-] , J. Žebráček [-] (81. J. Maňas [-] ) , T. Holoubek [-] , D. Maršálek [-] (55. V. Žáček [-] ) , P. Polášek [-] , L. Bahulík [-] , L. Krejčiřík [-] , R. Sochora [-]

ŽK: 89. P. Mouka - 72. M. Kraváček .
Místo: Tlumačov. Počet diváků: 120. Rozhodčí: NUC Jiří - BRŠLICA Pavel, MATUCHA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku