Lužkovice vydolovaly cennou výhru nad hulínskou Admirou


Branky


0

Do Lužkovic zavítali v nedělním odpoledni fotbalisté z Hulína. Očekával se vyrovnaný duel a 150 diváků se nakonec nenudilo. Vidělo tři branky a také výhru domácího týmu, o které rozhodl již v prvním dějství. Domácí vstřelili do půl hodiny dvě branky, hosté utkání zdramatizovali agilním Dutkevičem. V závěru domácí celek výhru udržel a připsal si další tři body. Svěřenci trenéra Křapy se tak v tabulce posunuli na čtvrté místo, když zvládli i dohrávku v Kostelci u Holešova, kde vyhráli 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lužkovice v první půli zaskočili Hulín dvěmi brankami

V zápase sousedů v tabulce začali domácí lépe a začali zápas ve velkém stylu. V jejich sestavě se nečekaně objevil veterán Ivo Světlík, který si chtěl před začínající futsalovou Ligou mistrů ve Španělsku vyladit na zeleném pažitu formu. V samostatném průniku neproměnil dobrou šanci domácí Janík, kterého vychytal  Hložek. Po pěkné kombinaci na tři doteky  šli v 17 minutě z půli hřiště domácí na bránu hostů, Janík vrátil míč z brankové čáry pod sebe a nabíhající Jakub Ronza vstřelil  první branku domácích – 1:0. Domácí pokračovali v náporu a po závaru před brankou  Admiry ve 28 minutě Janík přehodil brankáře a zvýšil na – 2:0. O chvíli později mohl domácí uklidnit Jakub Ronza, ale své sólo neproměnil střelou těsně vedle brány hostů. Domácí tým si tak po výborném začátku vytvořil velmi slibný poločasový náskok, který chtěli ve druhém dějství udržet či ještě navýšit.

 

Za Admiru se trefil Dutkevič, vyrovnat se Hanákům nepodařilo

Ve druhé půli to byli opět domácí, kteří mohli zvýšit své vedení, ale střelu Janíka do šibenice brankář Hložek dokázal vyrazit na roh. Po kopu z rohu šanci domácích vykopl obránce z brankové čáry. A začali úřadovat hosté, kteří chtěli  s výsledkem něco udělat a domácí zatlačili do hluboké defenzivy a začali mít herně navrch.  V 53. minutě po hrubé chybě obránce  snížil po průniku do vápna Dutkevič – 2:1. Ovšem tradiční opora brankář Jenček měl svůj den a několika zákroky podržel  domácí od pohromy zákroky, hodné reprezentačního gólmana.  V těchto chvílích se trápících domácích mohl zbavit nervozity Janík, ale jeho střela do prázdné brány se minula účinkem.  Agilní  štírek  Janík  posila domácích ze Strážnice mohl opět  zvýšit náskok, ale brankář Hložek byl zásadně proti. V samém závěru zahrozil hostující Csomor, kterého opět vychytal Jenček.  V zápase, který  byl vedený   tvrdě, ale  sportovně zásluhou obou soupeřů,  musel  potěšit srdce fotbalového diváka. Zvítězili nakonec domácí a zbavili se tak sestupových  starostí.

 



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, fanoušek: Skvělé utkání určitě potěšilo oko fotbalového fanouška, utkaly se dva vyspělé týmy, hrálo se na hranici tvrdosti, ale fér, utkání jsme rozhodli už v prvním dějství a bodů s těžkým soupeřem si velmi ceníme.

FK Admira Hulín
web Admiry: Utkání jsme začali aktivně, v 6. minutě však tr. kop z hranice 16-ti metrů poslal Csomor jen do zdi, ve 12. minutě po zpětné přihrávce střílel opět Csomor jen do branaře. Domácí zahrozili poprvé v 15. minutě, ale střela šla do Hložka. V 18. minutě se domácí ujali vedení, když zpětnou přihrávku z pravé strany poslal volný hráč z 10 m k pravé tyči. Ve 29. minutě vedli domácí již o dvě branky, domácí hráč přehodil vybíhajícího Hložka a Tabara vykopával již za brankovou čárou. Do konce poločasu byli domácí lepší, dobře kombinovali a zaslouženě vyhráli poločas 2:0. Druhou půli začali domácí pěknou střelou, kterou Hložek vyrazil. Nám se podařilo snížit v 53. minutě, kdy Dutkevič střelou z vápna překonal branaře. 2:1. Snažili jsme se o vyrovnání, více otevřeli hru, a hrál se otevřený zápas nahoru-dolů se spoustou šancí, který se musel líbit. Domácí ke konci neproměnili dvě jasné tutovky, první zachránil vracející se Kostov, druhou ze dvou kroků bravurně vyrazil Hložek. My jsme měli šanci na vyrovnání v 9.3 minutě, kdy se dostal za obranu Csomor, ale střela uvnitř vápna byla z jistého důvodu slabá. Prohráli jsme utkání v prvním poločase, ve druhé půli jsme po zlepšeném výkonu nedokázali vyrovnat. (Situaci z 93. minuty nebudem komentovat, kdo tam byl, ten viděl)...



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - A. Procházka [-] , M. Čala [-] , T. Mičola [-] , J. Gruber [-] - J. Škrabal [-] (76. O. Zámorský [-] ) , I. Světlík [-] , L. Janík [10.0] (88. M. Šuba [-] ) , T. Ronza [-] (90. P. Novák [-] ) , Z. Polepil [-] - J. Ronza [-]

FK Admira Hulín
M. Hložek [-] - F. Kostov [-] (86. E. Němec [-] ) , M. Zavadil [-] , A. Tabara [-] , P. Nedbal [-] (38. J. Šenkyřík [-] ) , M. Jurášek [-] - A. Dutkevič [-] , M. Vaculík [-] , Z. Prokop [-] - I. Csomor [-] , D. Svrček [-]

ŽK: 37. J. Ronza , 73. L. Janík , 82. J. Gruber - 25. A. Tabara , 80. J. Šenkyřík .
Hráči zápasu: A. Jenček , L. Janík - I. Csomor , A. Dutkevič .
Místo: Lužkovice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: RYBKA Ondřej - MEJZLÍK Tomáš, ŠIMONÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku