FOTO: Veselá vydřela cenné tři body v Kostelci u Holešova


Branky


0

V Kostelci u Holešova se představila Veselá, která v posledních kolech ukazuje zlepšenou formu. Domácí tým namlsal své příznivce výhrou na penalty v Nevšové a tak se očekával vyrovnaný duel. Začátek zápasu patřil hostím, které poslal již ve 3. minutě do vedení Martin Dlabaja. Domácí tým ve druhém dějství srovnal stav utkání, konečnou podobu výsledku dal dvanáct minut před koncem hostující David Dlabaja. Veselá si tak veze z Hané velmi cenné tři body, které ji mohou hodně pomoci v cestě za vytouženou záchranou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Veselou poslal do vedení už ve 3. minutě Martin Dlabaja

V Kostelci u Holešova se jen tak nevyhrává a domácí tým chtěl třemi body potrvrdit výhru z Nevšové. Hosté stále bojují o setrvání v soutěži, ale především v domácím prostředí jsou velmi nepříjemným protivníkem. Přesto, že Veselá v utkání nebyla favoritem, tak po celých devadesát minut diktovala tempo a jen díky nepřesné koncovce si hosté z utkání udělali drama. Veselá využila menší koncentrace  domácích v úvodu a hned z první vážnější šance ve 3. minutě skórovala z dorážky Martinem Dlabajou. Jeho bratr David o pár minut později z další dorážky nastřelil břevno a do půl hodiny mohla Veselá zápas definitivně rozhodnout. Své šance, které volaly po gólu, ale už hosté do poločasu neproměnili. Domácí tým se v prvním poločase herně trápil a nemohl se dostat do patřičného tempa. Hráči Veselé tak odcházeli do kabin s jednobrankovým náskokem, který ale mohl být daleko vyšší.

 

Domácí srovnali Darebníkem, za hosty rozhodl David Dlabaja

Jednoznačný průběh  první půle hosty ukolébal a Kostelec v úvodu druhého poločasu nečekaně udeřil. Zleva se prodral do vápna Darebník a z šesti metrů podél vybíhajícího Petra Červenky vyrovnal.  Hra se vyrovnala a i domácí se dostávali do šancí.  Ty veselské ale byly nebezpečnější a David Dlabaja svou čtvrtou tutovku v 78. minutě už proměnil a strhl vedení na stranu hostů. Domácí toužili po vyrovnání a jejich okének v obraně využívala  Veselá k brejkům. Zejména ten poslední  Jana Vlachynského v 88. minutě volal po gólu. Ten už ale na žádné straně nepadl a Veselá si odvezla  cenné, ale zasloužené tříbodové vítězství.  Hosté nastoupili bez svého dirigenta Tomáše Dujky, kterého tentokrát úspěšně zastoupil Roman Mnaďák. Žádnou branku sice nepřidal do své sbírky, ale byl základním kamenem většiny veselských kombinací, vysílal do zakončení své kolegy z ofenzívy, zejména Milana Šumšala, Jana Vlachynského a Davida Dlabaju. Veselá z posledních čtyř utkání vydolovala 9 bodů a ve zbývajících šesti kolech se jí bude  výrazně  lépe dýchat než tomu bylo v úvodu  jara.  Kostelec zůstává s 31 body v bezpečném středu tabulky a letos se ho záchranářský stres týkat nebude. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: V tomto zápase jsme si chtěli vítězstvím již prakticky zajistit naši příslušnost v I.B třídě i pro další ročník. Záčátek podle toho však neodpovídal a hned od 3. minuty jsme prohrávali. Hrálo se bez nějakých velkých šancí na obou stranách. Do druhého poločasu jsme provedli určité změny v sestavě a vynutili jsme si převahu, ovšem dlouho bez úspěchu. Nakonec se nám přeci jenom podařilo vyrovnat po pěkné akci středem hřiště. Remíze nevydržela dlouho a hosté nás potrestali za naši laxnost. Zápas nakonec takto skončil. Hosté měli více chuti vyhrát a zasloužili si 3 body.

TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Moc důležité vítězství. Na Kostelec se nám navíc už tradičně daří a věřili jsme si i tentokrát. Celkově naše výkony jdou od zápasu se slavičínskou rezervou nahoru a stejně jako vloni i letos máme jaro lepší než podzim. Jako nováček jsme vloni venkovní zápasy nezvládali. Letos se nám naopak více daří venku než doma a když nepočítám specifická utkání s Lužkovicemi, tak už jsme venku bodovali popáté v řadě. To nás těší. I když naši věrní fanoušci, kteří nás doprovázejí i na venkovní zápasy by si zasloužili i více domácích vítězství. No stále je co zlepšovat. Ale za zápas v Kostelci musím kluky pochválit. Zápas odmakali a navíc díky velmi kvalitní hrací ploše se mohli prezentovat kombinační hrou a to na domácí dnes platilo a musel o se i líbit. Pochválit musím i trojici rozhodčích. Nerad bych to zakřiknul, ale letos při našich utkáních převažují ti kvalitnější a bezproblémoví.



Místo: Kostelec u Hol.. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Katrňák Milan - ŠINDELEK Roman, CALETKA Bedřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku