V místním derby nakonec Lužkovice přehrály souseda z Veselé


Branky


6. T. Holý , 65. J. Ronza
1

V Lužkovicích se hrálo místní derby, kdy svěřenci trenéra Křapy přivítali nedalekou Veselou. Ta v minulém kole překvapivě zdolala hladce posílenou rezervu Slavičína, domácí tým zase naopak bodoval v Tlumačově. Ráz utkání dala brzká branka domácího Holého již v 6. minutě hry. Domácí tým držel jednobrankovou výhru a tu ještě navýšil v 65. minutě Jakub Ronza.Hosté nakonec domácího brankáře Jenčeka nepřekonali a cennou výhru tak slaví domácí tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým poslal do vedení už v 6. minutě Holý

V místním derby, které ovlivnilo počasí, ale i zápas Fastavu Zlín s Duklou Praha nebylo dle očekávání naplněno diváky. Přesto se na tomto utkání sešlo úctyhodných 140 diváků. Domácí začali tradičním náporem a již v 6. minutě prostrčil míč mezi stopery Jakub Ronza Holému, který z klidem zavěsil pod břevno – 1:0. Domácí měli v této části utkání navrch a svými šancemi mohli zvýšit svůj náskok . A jak říká nepsané pravidlo: nedáš, pak se trápíš ! Veselá převzala iniciativu a brankář Jenček minimálně dvakrát zachránil domácí od pohromy. V závěru první půle poslal do šance J. Ronza Křepelku, ale ten slabou střelou nepřekonal výborného Červenku v bráně Veselé. Domácí tak odcházeli do kabin s nadějným jednobrankovým vedením.

 

Vedení domácího celku pojistil v 65. minutě Jakub Ronza

 Ve druhé půli po začátečním náporu se několika střelami dostali do šancí hosté, ale opora domácích brankář Jenček si udržel čisté konto. Potom začal úřadovat domácí Jakub Ronza, který svými přihrávkami poslal do vyložených šancí Holého i bratra Tomáše, ale brankář Červenka si útočníky domácích „ vychutnal“ ! V 65 minutě si naběhl na centr do vápna Jakub Ronza a hlavičkou umístil míč do sítě a zvýšil na -2:0. V závěrečném náporu ve snaze něco udělat s výsledkem se dostali do několika slibných šancí i Veselané, ale domácí si už výsledek pohlídali. V zápase, kdy se jiskřilo mnohdy od kopaček padlo několik žlutých karet, ale po zápase byli hráči opět kamarádi. Nejlepšími hráči domácích byli zvoleni : Jakub Ronza a Aleš Jenček. Za Veselou : brankář Petr Červenka a Miroslav Čoček

Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný Úroveň zápasu, Rozhodčího (!!!), Hráče utkání a další, jako hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec může každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.

 



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Václav Křepelka, hráč: Hrálo se ve velkém tempu, pro mnoho hráčů to bylo možná větší derby než proti Přílukám. Bylo k vidění mnoho pěkných akcí, ale my jsme v nich byli efektivnejší a zuúročili jsme je. Soupeře jsme do vyložených šancí nepouštěli, ale také musím pochválit velice dobře chytajícího Aleše Jenčeka, který svými hbitými zákroky náš tým podržel. V koncovce jsme byli lepším týmem, a proto jsme zaslouženě vyhráli .

TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Nezopakovali jsme vynikající výkon z minulého týdne a dnes jsme si vyhrát nezasloužili. Věděli jsme do čeho jdeme, věděli jak v Lužkovicích se těžko vyhrává. Přesto jsme si dovolili ten luxus, že už v 6. minutě jsme vlastně domácím darovali vedení nepřesnou rozehrávkou a to Lužkovice posadilo na koně. Lužkovice začaly hrát svou tvrdou hru s dohráváním osobních soubojů a na tuto kartu jsme dnes neměli odpověď. Osobně si myslím, že 4 žluté karty za hrubost plně neodrážely způsob hry domácích. Ale i tak nám chyběl pohyb a co hlavně bylo markantní, to byla naše nepřesná přihrávka. Míč měli proto pod kontrolou převážně domácí. Ve druhé půli jsme se snažili více tlačit před bránu Jenčeka, ale větší šance jsme měli jen dvě a obě až za stavu 2:0. Zvláště dorážka Šumšala v 85. minutě volala po gólu. Ale někdo z domácích stačil dát na brankové čáře nohu do střely a tím naše naděje zhasly. Příští týden s Tlumačovem musí jít vítězství více naproti.



Místo: Lužkovice. Počet diváků: 140. Rozhodčí: TOMAN Stanislav - KOVÁŘČÍK Dominik, SMÝKAL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 4. 2016 19:37
Mrzí mne, že si můj bývalý spoluhráč ze "starých pánů" neopomněl poplakat nad tvrdou hrou našich borců a hlavně nad ohodnocením té tvrdé hry kartami od rozhodčích. Přiznám, že hoši byli nahecovaní o trochu víc, než je zdrávo, ale jak je vidět, počet karet od rozhodčích tomu odpovídal. Já tvrdím, že několik zákroků soupeře po žluté volalo stejně tak a hráč Sokol může být rád, že neopustil hřiště s červenou. Pan Kučera také asi už zapomněl, že na podzim, ve stejném derby na Veselé, svými zákroky poslali hráči Veselé Kubu Ronzu na marodku a potíže má po zranění páteře doposud. Ovšem pokud tady chce pan Kučeraještě naznačit jakékoli ovlivňování rozhodčích z naší strany, nebo ze strany pana Krajči, tak to mne opravdu nasral! Měli jsme další čtyři vyložené šance a výsledek je pro Veselou ještě milosrdný. Jinak si myslím, že diváci viděli opravdu kvalitní fotbalové utkání, k čemuž hráči Veselé svým výkonem přispěli stejně jako naši kluci.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku