Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

15.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posílené Příluky potvrdily na Veselé roli favorita


Branky


0

Místní derby se hrálo před zraky 150 diváků, což je návštěva pomalu jako na divizi. Přítomní fanoušci se určitě na Veselé nenudili, neboť viděli pět branek, bohužel ale všechny do sítě domácího celku. Hosté s brankářem Kupkou v sestavě rozhodli o své výhře již v první půli, kterou vyhráli tříbrankovým rozdílem. Příluky tak potvrdily roli favorita a hned v prvním kole ukázaly, že se s nimi v boji o postup do vyšší soutěže musí vážně počítat. Domácímu týmu se start do jarních bojů vůbec nevydařil  a o zisk bodů se bude muset pokusit v dalším utkání, kdy hraje v nedalekém Lukově. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Příluky rozhodly utkání již v první půli

Za ideálního fotbalového počasí se početná divácká návštěva na malebném veselském hřišti nestačila ani pořádně rozkoukat a už viděla úvodní branku. Předtím ale nebezpečně střílela nová domácí akvizice z Lukova Milan Šumšal. A hned z protiútoku na opačném malém vápně si při snaze o odvrácení míče v souboji s Vlčkem dal Jaroslav Červenka vlastní branku. Za dalších osm minut  obraně pláchl Petr Votava a bylo to rázem 0:2. Domácím dlouho trvalo, než se z tohoto šoku vzpamatovali, ale přeci jen se snažili s nepříznivým výsledkem ještě něco udělat. Hráči Veselé měli více ze hry, ale kontaktní branku se jim stále vstřelit nedařilo. Hřebíkem do rakve jim byl třetí gól z kopačky M. Votavy ve 37. minutě a na ukazateli skóre už svítilo hrozivých 0:3, i když dění na hřišti tomu plně neodpovídalo. Hráči Příluk tak odcházeli do kabin s luxusním tříbrankovým náskokem, kdy trpělivě čekali na své brankové příležitosti a ty bez milosti trestali.

Hosté ve druhém dějství přidali další dvě branky

Druhý poločas se nesl v duchu snahy domácího týmu a zkorigování nepříznivého skóre a s úmyslem se zápasem ještě něco udělat. V brance Příluk však stála nová posila ze Sehradic, bývalý golman Zlína Petr Kupka. Ten měl navíc i patřičné štěstí, když ho třikrát zachránila branková konstrukce. Domácímu týmu nešlo upřít snahu, ale svěřenci trenéra Luďka lošťáka si nadějný náskok z první půle umně pohlídali a navíc syn trenéra Příluk vsítil po hodině hry čtvrtou branku. V té době už byli domácí hráči na ručník a utkání se dohrálo jen z povinnosti. Kalich hořkosti až do dna si fotbalisté Veselé museli vypít až do konce, neboť sedm minut před koncem inkasovali pátou branku z kopaček Machalíčka. Pro Veselou je to nakonec krutý výsledek, ale Příluky předvedly výborný taktický výkon dirigovaný skvělým Kupkou v brance. Hosté si připisují do tabulky tři body a před zlínským derby s Malenovicemi se dostali do optimální psychické pohody.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera - sekretář: K tomuto výsledku je asi naprosto zbytečné vést jakýkoliv delší monolog. Na vstup do jara jsme byli samozřejmě patřičně nažhaveni, kádr také doplnily o čtyři posily a čekali dnes vyrovnaný boj. Vstup do utkání se nám ale vůbec nepovedl. Už v druhé minutě měl Milan Šumšal gólovou střelu, ale na malém vápně ji zblokovali stopeři. A hned z protiútoku na opačném malém vápně si při snaze o odvrácení míče v souboji s Vlčkem dal Jaroslav Červenka vlastence. Za dalších 8 minut obraně pláchl Petr Votava a bylo to 0:2. Když jsme se zvedali, dostali jsme na 0:3 před přestávkou. Držení míče jsme měli, ale proti razantní obraně Příluku jsme se neprosazovali do šancí. Druhá půle byla už lepší, ale zase branky střílely jen Příluky. My jen tyčku a dvě břevna. Co více dodat .... Je třeba rychle zapomenout a soustředit se na další důležité zápasy se soupeři v tabulce kolem nás.

FK Příluky
Jaroslav Brabec - sekretář: Do zápasu jsme vstoupili odpovědně a v podstatě z první vážné akce na bránu domácích se nám podařilo skórovat. Ve 12. minutě jsme využili brejk a zvýšili již na 0:2 a trpělivě jsme čekali na další šance. Domácí vynikali v držení míče, ale do větších šancí se nedostali a nebo stříleli nepřesně. V podstatě celé utkání rozhodnul třetí gól 10 minut před přestávkou a druhou půli jsme si již pohlídali i díky výbornému výkonu brankáře Kupky. Veselá si vytvořila několik šancí, sympaticky bojovala až do konce, ale nulu se nám podařilo udržet. S hrou jsme byli spokojeni a s výsledkem samozřejmě také, i když jsme nevyužili několik dalších větších šancí. Čeká nás teď doma soupeř z Malenovic a chceme rozhodně navázat na výborný výkon z Veselé a bodovat i nadále.



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - M. Šumšal [-] , J. Vlachynský [-] , D. Sokol [-] , M. Dlabaja [-] (40. M. Dlouhý [-] ) , J. Červenka [-] , D. Dlabaja [-] , M. Čoček [-] , M. Bodlák [-] , T. Divoký [-] , T. Dujka [-]

FK Příluky
P. Kupka [-] - D. Frolek [-] , M. Votava [-] , D. Zedníček [-] , P. Pinkas [-] , P. Votava [-] , L. Lošťák [-] (87. J. Dederle [-] ) , Z. Vlček [-] (74. M. Šuta [-] ) , R. Machalíček [-] , T. Humpál [-] , P. Čelůstka [-]

ŽK: 70. D. Sokol - 86. L. Lošťák .
Hráči zápasu: P. Kupka , P. Votava .
Místo: Veselá. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Mejzlík Tomáš  - Slováček, Horváth.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku