J. Josefík 43. (p.)
M. Velev 57.
J. Josefík 90. (p.)
J. Josefík 92. (p.)
3:2
(1:1)
40. M. Troják
74. M. Troják (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:30

20.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fryšták nedokázal rozjetý Provodov zastavit. V nastaveném čase rozhodla vymyšlená penalta


Branky


43. J. Josefík (p.) , 57. M. Velev , 90. J. Josefík (p.) , 92. J. Josefík (p.) - 40. M. Troják , 74. M. Troják (p.)
0

Diváci se v Provodově dočkali celkem pěti branek a hned tři padly z penalt. Do vedení šli hosté brankou Trojáka, ale za domácí vyrovnal z penalty Josefík. Pak za Provodov vstřelil branku Velev, ale Fryšták srovnal penaltou Trojáka. V nastaveném čase pískl rozhodčí Štepánek penaltu, kterou ani on sám pořádně neviděl. Jaroslav Josefík proměnil a rozhodl o zisku tří bodů pro svůj tým.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na branku Trojáka rychle odpověděl Josefík

 

Pro oba týmy to byl druhý zápas v jednom týdnu. Ve středu se obě mužstva střetla v semifinále poháru hejtmana Zlínského kraje a po velké bitvě vyhrál Provodov 4:2. Ten si tak na jaře nadále drží svou neporazitelnost a zůstává v boji o obě trofeje. V zápase začaly padat branky až ke konci prvního poločasu. Do vedení šli šťastnou brankou hosté. Po střele z hranice vápna vyrazil brankář Petr míč přímo do Martina Trojáka a byla z toho první branka – 0:1. Ještě do konce poločasu dokázali domácí srovnat z první nařízené penalty. Huťka po souboji s Dvořákem padl k zemi a rozhodčí k překvapení všech odpískal pokutový kop. Ten bezpečně proměnil Jaroslav Josefík a oba týmy odcházely do šatny za stavu 1:1.

 

Sporný zákrok můžete shlédnout na tomto gifu: https://gfycat.com/MagnificentFelineCanadagoose

 

 

Josefík rozhodl z vymyšlené penalty

 

Příchod ze šatny měli lepší domácí, kteří se v 57. minutě ujali vedení. Po akci z levé strany se dostal míč k úplně nehlídanému Velevovi, který nadvakrát dokázal dostat míč přes brankáře Mikela do sítě – 2:1. V 73. minutě mohli domácí odskočit na rozdíl dvou branek, ale útok do rozhozené obrany Fryštáku dokázali hosté odvrátit. Z protiútoku letěl míč na hrot na Martina Trojáka, brankář Radek Petr vyběhl k hranici vápna, ale míč mu z náruče vypadl přímo na kopačku Trojáka, který mohl zakončovat do prázdné brány, nicméně gólman Provodova svého soupeře stáhl k zemi. Hlavní rozhodčí udělil Petrovi žlutou kartu a odpískal pokutový kop. Sám faulovaný Troják bezpečně proměnil a bylo vyrovnáno 2:2. Zápas za tohoto stavu dospěl do nastavení. V 91. minutě po autovém vhazování zastavil Ondřej Kučera míč ramenem a rozhodčí Štěpánek odpískal penaltu. Vyslyšel tak zbožné přání domácích hráčů, kteří se obligátním zvoláním „ruka“ dožadovali pokutového kopu. Hostující tým s protesty u nejistého rozhodčího neuspěl. Penaltu podruhé v zápase bezpečně proměnil Josefík – 3:2. Žádná další akce se už v zápase nerozběhla, neboť rozhodčí tváří v tvář rozčileným hráčům a trenérům Fryštáku raději utkání ukončil, za což si vysloužil ironický potlesk hostujícího týmu.


Opravdu zahrál hostující obránce rukou? Na další sporně odpískanou penaltu ve prospěch domácího týmu se můžete podívat na tomto gifu: https://gfycat.com/ActualLegalGelding

 

 



Ohlasy k zápasu


FC RAK Provodov
Josef Rak (trenér): Kluci duel podcenili, mysleli si, že to půjde samo. Po změně stran jsme byli pořád lepší, šli do vedení, ale po chybě gólmana soupeř opět vyrovnal. V nervózním závěru jsme nakonec šťastně ukopali výhru. Takový je někdy fotbal.

FC Fryšták
Vratislav Rudolf (asistent trenéra): První penalta byla odpískána po vzájemném požďuchování a následném teatrálním pádu domácího hráč. Druhá desítka v nastavení byla vrchol všeho. Po dlouhém autu míč trefil rameno našeho Kučery. Vážně zvažujeme podání protestu.



Sestavy


FC RAK Provodov
R. Petr [-] - T. Ulman [-] , M. Huťka [-] , S. Beňo [-] (85. T. Hnilo [-] ) , J. Zakopal [-] , M. Velev [-] (81. A. Hellebrand [-] ) , V. Chalupa [-] (46. M. Hlavňovský [-] ) , P. Novák [-] , A. Urbánek [-] , M. Laciga [-] , J. Josefík [-]

FC Fryšták
M. Mikel [-] - H. Dvořák [-] - L. Skalička [-] , H. Dvořák [-] , J. Hrnčiřík [-] , M. Gřešák [-] , M. Doležel [-] , P. Petráš [-] (52. O. Kučera [-] ) , J. Krhůtek [-] , T. Křenek [-] (68. J. Hřebačka [-] ) , J. Kovář [-] , M. Troják [-]

Hráči zápasu: J. Josefík - M. Troják .
Místo: Provodov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠTĚPÁNEK Martin - VOBOŘIL Václav, ŠVACH Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.