5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

18.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baťov předvedl v Provodově odevzdaný výkon


Branky


7. M. Velev , 12. T. Ulman , 62. M. Velev , 68. T. Ulman , 80. P. Slončík
0

Provodov neměl s přehráním Baťová žádný problém. Domácí kromě pěti branek zahodili velké množství šancí. Po dvou brankách zaznamenali Velev a Ulman.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Provodov na jaře zatím válí, zatímco jeho dnešní soupeř marně hledá ztracenou formu. Baťov, který se na jaře musí obejít bez svého střelce Pavla Krajči, se zatím ve třech zápasech ani jednou gólově neprosadil a podobně tomu bylo i v Provodově. Domácí od začátku drželi otěže utkání pevně ve svých rukou a během prvních 12 minut vstřelili dvě branky. První se z bezprostřední blízkosti prosadil Matěj Velev. O pět minut později gólman Červinka vyběhl na dlouhý pas, ale odražený míč se dostal na kopačku Ulmana, který do prázdné brány zvýšil na 2:0. Další šance domácí zůstaly do konce poločasu nevyužity.

 

Dalších branek se diváci v Provodově dočkali po hodině hry. V 62. minutě se střelou zpoza šestnáctky prosadil přesným angličanem Matěj Velev – 3:0. O pět minut později se po levé straně dostal do úniku Tomáš Ulman, který střelou na vzdálenější tyč skóroval, podobně jako Velev, v zápase podruhé 4:0. Jasnou dominanci domácího týmu ještě podtrhl v 80. minutě Petr Slončík, který z malého vápna střelou do prázdné brány uzavřel účet zápasu na 5:0. Baťov tedy neprotrhl své střelecké trápení, naopak je velkým debaklem ještě prohloubil. Provodov nadále pokračuje ve stíhání prvního Holešova, od kterého ho dělí 4 body.     



Ohlasy k zápasu


FC RAK Provodov
Josef Rak (trenér): Tak snadné vítězství v exhibičním tempu jsem nečekal. Přístupem a hrou soupeře podobnou obětnímu beránku jsem zklamán. A to jsme předtím zahodili tři tutovky, netrefili prázdnou bránu. Kdybychom v poločase vedli 8:0, nikdo by se nedivil.




Sestavy


FC RAK Provodov
R. Petr [-] - T. Ulman [-] , M. Huťka [-] , J. Zakopal [-] , M. Velev [-] (73. A. Hellebrand [-] ) , V. Chalupa [-] (79. P. Máčala [-] ) , P. Novák [-] , J. Gargulák [-] , A. Urbánek [-] (55. S. Beňo [-] ) , M. Hlavňovský [-] (66. P. Slončík [-] ) , M. Laciga [-]

SK BAŤOV 1930
M. Červinka [-] - P. Bršlica [-] , J. Novák [-] , P. Gerych [-] , P. Zapletal [-] (70. R. Večeřa [-] ) - D. Malát [-] , J. Malát [-] , A. Skyba [-] , J. Novák [-] - D. Čonka [-] , M. Zikmund [-]

ŽK: 22. V. Chalupa , 90. M. Laciga - 59. A. Skyba , 75. P. Gerych , 77. P. Bršlica .
Hráči zápasu: T. Ulman , M. Velev .
Místo: Provodov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: STODŮLKA Renek - KOVÁŘČÍK Dominik, MIČKAL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.