2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

15.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítná vyválčila v Morkovicích bod


Branky


0

V rámci prvního jarního kola zavítal na hřiště Morkovic celek Štítné. Domácí nedokázali v zápase potvrdit roli favorita, i když se v prvním poločase ujali vedení. Za hosty ve druhé půli vyrovnal Roman Šimoník a o vítězi tak musely rozhodovat penalty. V nich získali bod navíc domácí.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smažinka posílá domácí do vedení

Od začátku utkání měli domácí mírnou převahu. Na hráčích Morkovic byla patrná nervozita z prvního jarního zápasu, a proto se příliš mnoho šancí neurodilo. Štítná zase bránila v hlubokém bloku a vyrážela k nebezpečným protiútokům. První branka zápasu padla ve 23. minutě. Josef Smažinka dostal přesný pas za obranu, v šestnácte zasekl míč a přes dva obránce a vyběhnutého gólmana přesnou střelou otevřel skóre – 1:0. Žádný další moment se už do konce poločasu neodehrál.

Štítná v deseti ubránila remízu

Ve druhé půli zvýšili hosté aktivitu, což nakonec vedlo k brzkému vyrovnání v 60. minutě. Domácí brankář Vdoleček laxní rozehrávkou nabídl snadný gól Romanu Šimoníkovi – 1:1. O chvíli později obdržel druhou žlutou kartu v zápase Tomáš Chovančík, kdy po svém faulu zbytečně chytal míč do ruky a za zdržování hry viděl od hlavního sudího červenou kartu. Kvůli tomuto vyloučení musela Štítná dohrávat o deseti hráčích.  Od této chvíle se hosté už jen bránili útokům domácích. Morkovice ale vítěznou branku vstřelit nedokázaly, a to ani po šancích Síleše nebo Oplta. V penaltách nakonec získali pod navíc domácí, kdy gólman Vdoleček jednu penaltu chytil, a jednu poslali hosté mimo bránu. Morkovice tak nadále zůstávají na předních místech tabulky, Štítné se zase bude bod z Morkovic hodit v boji o záchranu.



Ohlasy k zápasu


FC Morkovice
Radek Barnet (trenér): Věděli jsme, že soupeř bude hlavně bránit. Chtěli jsme hrát kombinačně, což se nám dařilo, ale hráči byli nervózní a hráli zbrkle. Ve druhém poločase jsme chtěli hrát přímočaře, jednoduše, víc aktivně, ale to se nám nedařilo. Soupeř vysunul blok a nutil nás ke zpětným přihrávkám, z čehož nakonec pramenila naše chyba. V penaltách se k nám naklonilo štěstí. Zápasu by víc slušela výhra, ale s tím se nedá nic dělat.




Sestavy


FC Morkovice
J. Vdoleček [-] - R. Havlík [-] , D. Síleš [-] , R. Šimoňuk [-] , J. Svoboda [-] - K. Chalupa [-] , R. Handl [-] (85. L. Šimoňuk [-] ) , J. Kapounek [-] , J. Smažinka [-] - R. Zápařka [-] , M. Oplt [-] -

TJ Štítná nad Vláří
P. Vaculík [-] - R. Šimoník [-] (88. O. Zvoníček [-] ) , D. Šenkeřík [-] (90. P. Krupík [-] ) , T. Vaculík [-] , P. Štěpančík [-] , V. Chovančík [-] , T. Chovančík [-] , F. Liška [-] , P. Machuča [-] (82. M. Maniš [-] ) , M. Hnaníček [-] , P. Sloboda [-]

Hráči zápasu: J. Smažinka - R. Šimoník .
Místo: Morkovice. Rozhodčí: KOLÁČEK Jan - GLOSER Jan, ZICHÁČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.