Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 10:30

11.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nůžky se už zase dlouho neuvidí


Branky


0

Zápas, ve kterém v prvních 20 minutách musel zaskakovat za rozhodčího bochvoský trenér. Na hřišti byly vidět krásne góly, které padaly do branky hostů. Odlévák Jan předvedl parádní nůžky, která se v lize zase dlouho neuvidí. Slavilo pět hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kde je rozhodčí?

Záčátek zápasu byl trochu netradiční, protože zahajovací hvizd nepřišel od rozhodčího, ale od zaskakujícího "lajka" domácího trenéra. Prvních dvacet minut vůbec nebylo znát, že nepíská pravý rozhodčí. Vše proběhlo hladce a "rozhodčí" si nevysloužil žádnou připomínku. Ovšem už v prvních 20ti minutách padl první gól, který určitě "rozhodčí" rád odpískal, protože ho dali jeho svěřenci. Konkrétně Gallšneider Josef. Ve 22. minutě, kdy už dorazil rozhodčí, měl velký důvod k oslavě Odlévák Jan, který vystřihl nůžky jako z partesu, o kterých se bude minimálně celou zimní pauzu mluvit. Hosté ukazovali, celý poločas svojí převahu, kterou potvrdili ve 40. minutě, kdy vstřelili gól do kabiny na 3:0. 

Dobrý výkon brankáře domácích nestačil-

Začátek druhého poločasu na hřišti byli všichni, kteří tam být měli a mohlo se začít. V druhém poločasu Bochov stále ukazoval svojí převahu a vytvářel veliký tlak na domácí. Domácí se velmi dobře bránili, čemuž výrazně přispěl domácí hráč Olejník Pavel. Ovšem v 65. minutě to domácí obrana trochu přehnala a musela být odpískána penalta, kterou promněnil Vonšovský Roman. V celém zápase ukazovali své zkušenosti starší hráči, kteří byli oporou mladým a hasili za ně jejich chyby. Zápas završila krásná akce, kdy Janáček Martin předvedl svůj fotbalový um a domácí obranu úplně vyšachoval. Ovšem gól přenechal Hebertu Petrovi, kterému míč naservíroval před prázdnou bránu a přenechal mu lehkou práci. Domácí prohráli sice vysoko 5:0, ale kdyby v bráně nestál Olejník Vlastimil mohlo to dopadnout daleko hůř.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Krásné Údolí
Vlastimil Olejník: Soupeř byl jasně lepší a důraznější. Zasloužená prohra 5:0.

FK SMB Bochov B
Radek Záluský: Předvedli jsme krásný výkon, na který bylo potěšení koukat. Starší hráči podali velmi zodpovědný výkon a podrželi mladé hráče.



Sestavy


TJ Slavia Krásné Údolí
V. Olejník [-] - D. Kašpar [-] , P. Olejník [-] , M. Kokšál [-] , J. Frank [-] - D. Vlček [-] , O. Olejník [-] , J. Podskoč [-] , M. Korunka [-] - M. Michalec [-] , R. Hrabě [-]

FK SMB Bochov B
J. Tomka [-] - J. Dočkal [-] , R. Vonšovský [-] , J. Gallšneider [-] - V. Spejchal [-] , F. Duda [-] , P. Hebert [-] , D. Hazucha [-] (46. L. Kyrián [-] ) - M. Janáček [-] , V. Fous [-] , J. Odlévák [-] -

Místo: tráva. Počet diváků: 15. Rozhodčí: Granec Jan - DVOŘÁK Zdeněk (N), PACINDA Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.