Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zasloužený gulášek


Branky


0

Poslední zápas jara, při kterém si hosté z Útviny nechtěli zkazit chuť na pozdější rozlučku. Chuť si hráči rozhodně nezkazili a v derby si vystříleli si příjemnou atmosféru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby v rukou hostů

O tom, že si hráči z Útviny nechtějí zkazit chuť ukázali už v 5. minutě zápasu, kdy Kamenický Jiří otevřel skóre zápasu. Po gólu hosté usnuli trochu na vavřínech. Přestali hrát svojí hru a přízpůsobili se hře soupeře, a chvilku se nehrál fotbal ale "plácaná". Naštěstí pro hosty se ne všichni nechali ukolébat soupeřovou hrou. Ve 35. minutě hosty probral opět Kamenický Jiří. Po zbytek poločasu ukazovali hosté svojí fotbalovost a opět se dostali do svého tempa. Do konce poločasu už své převahy ale nevyužili a do šatny šli hosté i tak, díky Jiřímu Kamenickému s úsměvem. 

Zmenšení věkového průměru

V druhém poločase posledního jarního zápasu dostaly šanci mladé pušky, které předvedli obstojný výkon, se kterým se dá počítat možná už v zimě a rozhodně v příští sezóně. Věkový průměr na hřišti klesl nejméně o 8 let a hra se zrychlila. Na začátku poločasu otevřel skóre zatím jediný střelec zápasu Kamenický Jiří a svým hattrickem si určitě vysloužil nějaký ten knedlíček ke gulášku navíc. Když Kamenický Jiří předvedl, jak se dávají góly, mohli začít střílet ostatní hráči. Jako první trojbrankového střelce napodobil Hudec Vladimír, který zvýšil na těžko obracející stav 4:0. Do ještě větší beznaděje uvedl domácí Pavlík Jiří, který zvýšil na 5:0. Domácí se tak moc snažili nedostat gól až z toho by pokutový kop, který v 68. minutě v klidu proměnil Diviš Michal. Hosté už mohli jet domů a začít s oslavami dřív, ale pravidla jsou pravidla a na hřišti museli zůstat až do 90. minuty. Než se na hodinkách hlavního arbitra ukázala 90. minuta domácí si ještě stihli alespoň malinko napravit náladu a výsledek kosmeticky upravili na 6:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Útvina
Vít Červenka: Derby jsme jasně ovládli, jen jsem myslel , že by mohlo přijít více diváků při tak pěkném počasí, ale to nevadí. Jejich chyba.



Sestavy


TJ "Budoucnost" Otročín
O. Nepraš [-] - P. Rešl [-] , P. Policar [-] , F. Beníšek [-] , M. Šipula [-] , J. Nepraš [-] , J. Červený [-] , R. Bleha [-] , J. Oslík [-] , T. Vaňousek [-] , J. Nepraš [-]

TJ Sokol Útvina
M. Levko [-] - J. Nováček [-] , J. Pavlík [-] - V. Hudec [-] , F. Chrenák [-] - J. Kamenický [-] - M. Diviš [-] , V. Gabriško [-] , J. Vodička [-] , L. Bindr [-] , J. Slabý [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Koudelka Tomáš - KROUPA Aleš (N), BRONEC Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.