Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký souboj o to, kdo přezimuje v čele tabulky!


Branky


0

Jako vítěz nikdo ze zápasu nevyšel, ale o tom, kdo přezimuje na prvním místě tabulky se přece jen rozhodlo. Velmi kvalitní fotbal z obou stran. Místy trochu tvrdší, ale cesta na vrchol není procházka růžovým sadem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

To je škody.

Do těžkého zápasu o čelo tabulky oba týmy nastoupily velmi soustředěně. V neděli bylo počasí pro fotbal jako dělané a do plic se hnal čerstvý horský vzduch. Oba týmy hrály opatrný a vyrovnaný fotbal. Čelo tabulky se ve dvacáté minutě přiblížilo k domácím, kdy padla první branka utkání. Kdo jiný by měl otevřít skóre, než kapitán domácích Petrovič Dan, který využil svých dovedností k úniku po pravé straně a tím přiblížil svůj tým k prvnímu místu. Hra dále pokračovala, stejně jako začala. Domácí nechtěli přijít o vedení a hosté nechtěli inkasovat další branku. Ve 44. minutě domácí Nové Hamry rozehrávaly standardní situaci z nebezpečné vzdálenosti. Ovšem míč skončil v náručí brankáře, který pohotově míč vykopl na vytažené útočníky hostujícího Sokolu, kteří rychle přešli do útoku. V situaci dva na dva si hosté dokázali poradit a těsně před odchodem do šaten vzali domácím vedení. To domácí zamrzí.

Remíza hostům stačí

Po dlouhém taktizování v šatnách se hráči připravili k druhému poločasu. Diváci opět byli svědky velmi vyrovnaného fotbalu, ve kterém žádný souboj nebyl zadarmo. Diváci opět na gól museli poměrně dlouho čekat. Podobně jako v prvním poločase gól padl po dvaceti minutách hry. Tentokrát první gól vstřelili hosté, kteří se dostali do vedení 2:1. Gól padl znenadání, kdy přišla nahrávka do volného prostoru, na kterou zareagoval Novotný Ladislav. Dále už to pro útočníka bylo lehké. Šťastný vyrovnávací gól přišel po pěti minutách od prvního gólu poločasu. Nové Hamry přešly do útoku, který nevypadal nebezpečně. Na hranici vápna poskakoval míč, který trefil Šimonek Ladislav. Šimonek Ladislav vyslal na na bránu "šmudlu skákavou". Šmudla projela pod nohou obránce a překvapivě skončila až v bráně. Hosté do konce poločasu ještě domácí branku ohrozili krásnou střelou z vápna. Domácí brankář řekl ne a krásným zákrokem míč zneškodnil a uhájil tím remízu. Po remíze 2:2 hosté zůstávají v čele tabulky.



Ohlasy k zápasu


FC Nové Hamry
Dan Jaroš: Přezimovat na druhém místě tabulky není zlé. V závěru utkání jsme mohli být rádi, že jsme udrželi remízu.




Sestavy


FC Nové Hamry
M. Bali [-] - D. Jaroš [-] , M. Rudolský [-] , K. Dejl [-] (84. J. Plechšmíd [-] ) , M. Novák [-] , L. Šimonek [-] , Š. Pazdera [-] , D. Petrovič [-] , Z. Krajňák [-] , J. Pazdera [-] , M. Wendler [-] (65. Z. Krajňák [-] )

TJ Sokol Hájek
L. Sulák [-] - J. Kožíšek [-] , P. Sojka [-] , L. Dušek [-] - L. Novotný [-] , D. Perenčaj [-] , T. Hromádko [-] , P. Toth [-] - J. Frič [-] , P. Chomát [-] - P. Češpiva [-]

ŽK: 41. J. Kožíšek .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Varga Marian - MACHEK Arnošt (N), DRBOHLAV Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ RZ Abertamy 16 114:13 45
2 TJ Sokol Hájek 17 86:21 43
3 TJ Počerny 17 69:20 43
4 SC Stanovice 18 92:36 36
5 TJ "Budoucnost" Otročín 17 33:48 28
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Petr Čečák 27
2 Pavel Tvrdý 25
3 Tomáš Bahleda 23
4 Daniel Klimm 17
5 Václav Klauz 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 67 65,0% 1
2 Radek Hruška 59 54,1% 1
3 Venca Likeš 58 59,8% 0
4 Karel Chovánek 37 56,9% 1
5 Miroslav Liška 12 50,0% 1
Zobrazit celou tabulku