2:1
(1:0)
87. V. Šantora (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

18.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Rychnov živil v Krásnu naději na bod do poslední chvíle, nakonec ale odjížděl s prázdnou


Branky


44. L. Šereda , 75. W. Lorenz - 87. V. Šantora (p.)
1

Krásno a Rychnov. Souboj dvou naprosto odlišných týmů. Krásno, suverénní lídr tabulky, který neměl mít v tomto utkání žádný problém. Rychnov, poslední tým tabulky, který tápe a pouze vyhlíží konec podzimu. Mělo to být jednoznačné. Jenomže, jak všichni víme, Krásnu se v závěru pozimu přestalo dařit a není na tom příliš dobře. A velké prolémy mělo i s Rychnovem. Nakonec ale dokázalo dovést utkání k vítěznému konci za výhru 2:1 a udržet si tak před potřebnou pauzou důležitou první příčku. Nemohu si odpustit také zmínění Lukáše Šeredy, který se trefil i v posledním utkání podzimu a udržel si tak tu neskutečnou statistiku, a sice to, že neodešel z jediného utkání bez skórování. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól se čekalo opravdu velice dlouhou dobu

Díváci v Krásnu sledovali v sobotu velmi neatraktivní utkání, kterým se jeho tým měl rozloučit s podzimní částí sezóny. Dostal k tomu asi nejbhodnějšího soupeře, proti kterému si stačilo utkání pouze užít, ale to se mu nepovedlo. Krásno se od začátku trápilo a i když si pár šancí vytvořilo, na vsítění to dlouhou dobu rozhodně nestačilo. Zápas to byl opravdu velmi nezajímavý a neatraktivní a na branku se čekalo opravdu hodně dlouho, ale nakoenc se diváce přeci jen dočkali ještě v první půli, když se v poslední minutě poločasu prosadil gólem do šatny odhodlaný Lukáš Šereda, který nehodlal odcházet do šaten za vyrovnaného stavu.

Krásno sice navýšilo, ale Rychnov v závěru ještě kousal

Stejný obraz hry ale mohli diváci sledovat také ve druhé polovině utkání. Opět se nic moc nedělo a utkání se v podstatě jen dohrávalo. Také Rychnov párkrát trochu zahrozil, ale nic extra nebezpečného si také nevytvořil. Do dvoubrankového vedení se tak dostalo nakonec Krásno, když se ujal také pokus Wolfganga Lorenze. Už to vypadalo, že je rozhodnuto a nic zajímavého už se dít nebude, jenomže Krásno v závěru polevilo natolik, že si muselo v jednu chvíli pomoci faulem ve vápně, který následně potrestal Václav Šantora. Ze hry si ale Rychnov nic vytvořit už nedokázal, a tak nakonec odjíždí z Krásna, přeci jen, bez bodu. Daleko k tomu ale neměl poté, co se Krásno s podzimem rozhodně důstojně nerozloučilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Krásno
Baník Krásno: Krásno se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

SK Dolní Rychnov B
SK Dolní Rychnov: Dolní Rychnov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Sestavy


TJ Baník Krásno
M. Homolka [-] - R. Trnka [-] (46. J. Drška [-] ) , P. Michalec [-] , O. Pikal [-] , K. Šereda [-] , V. Kvapil [-] - P. Poplštejn [-] (46. K. Václavík [-] ) , M. Kvapil [-] , L. Šereda [-] (71. J. Husák [-] ) , W. Lorenz [-] - T. Pinc [-] (46. L. Ruppert [-] )

SK Dolní Rychnov B
F. Křenek [-] - K. Tříska [-] (54. P. Peterka [-] ) , J. Pavlík [-] (46. V. Verner [-] ) , D. Body [-] , A. Tirinda [-] , P. Čučman [-] , V. Šantora [-] , S. Miler [-] , P. Mentlík [-] , M. Souček [-] , K. Hylský [-]

ŽK: 61. L. Šereda , 78. P. Michalec , 86. M. Homolka - 10. A. Tirinda , 24. M. Souček .
Místo: tráva. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Sakáč Jan - KOŠŤÁL Michal (N), KREYSA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 11. 2015 06:55
Pane redaktore,o jake krizi porad mluvite? vite vubec,kdo vede tabulku ??!!