2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

9.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabená Lomnice uspěla v Oloví


Branky


0

V devátém kole se spolu střetly celky Lomnice a Oloví. Domácí byli na své půdě jasnými favority, ale utkáním s Oloví se nakonec museli celkem protrápit. Oloví nehrálo až tak špatně a Lomnice si vybrala nějaký slabší den. Nic se jí nedařilo, odrážely se od ní balóny a zkrátka to ve všem v něčem vázlo. Přesto ale Lomnice své vítězství ubojovala. Na své půdě nakonec vyhrála 2:0. Svůj podíl na tom má určitě i brankář Habr, který podal velmi dobrý výkon a dařilo se mu skvěle. Pro Lomnici to znemená tedy další tři body, ale prvnímu Krásnu se stále nepřiblížila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na branku se čekalo dlouho, ale nakonec se domácí do vedení dostali

V první půli měla Lomnice mírně navrch, ale své šance mělo i Oloví, ktré dokázalo skvěle využívat toho, že Lomnice nebyla úplně ve své kůži a na hřišti nepůsobila ani z daleka tak přesvědčivě, jako většinou působí. Ovšem na obou stranách excelovali oba gólmani, kterým se dařilo opravdu velmi dobře držet střelce soupeře na uzdě. Na branku se tak čekalo velmi dlouho, přesněji tedy řečeno, až do samotného závěru první poloviny, ve kterém dostal rychlý pas po kombinaci za obranu  Jan Veselý, který jen z první nastavil nohu a sklepl balón mezi brankářovými nohami do brány. Lomnice se tak dostala gólem do šatny do vedení a před druhou půlí měla vše ve svých rukách.

Oloví ztrácelo a Lomnice už své vedení udržela

Ve druhé polovině už Oloví Lomnici zdaleka tolik nestačilo, i přes to, že hra domácích se nijak výrazněji nezlepšila. Zkrátka rozhodla lepší fyzická připravenost, která hrála ve prospěch Lomnice. Domácí díky tomu totiž měli celkem jasnou převahu a už z kraje druhé půle navíc odskočili soupeři na rozdíl dvou branek, když se asi z pětatřiceti metrů prosadil Tomáš Zindl, který brankáře zaskočil skákavou, ale tvrdou přízemní střelou. Oloví už se do hry v podstatě nedostalo a vše bylo v režii Lomnice. Ta si vytvořila asi ještě pět celkem slušných šancí, ale dnes to zkrátka příliš nešlo a vázlo to také v koncovce. Oloví tedy poněkud slabšího dne svého soupeře nevyužilo a po úspěších ve Svatavě a proti Rychnovu se vrací zpět na špatnou vlnu.



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice B
Petr Zindl (OSS Lomnice): Jsme docela spokojen se ziskem bodů, ale se hrou nikoli. Nešlo nám to, špatně jsme kombinovali a bylo to nějak přehnaně utahané. Asi jsme si po dlouhé době opět vybrali nějakou tu slabší chvilku, což může být způsobené i tím, že jsme celý týden netrénovali, protože jsme neměli vhodné podmínky, takže se to možná projevilo. Zkrátka to ale v něčem vázlo a navíc jsme promarnili opět několik velkých šancí, ale nepadalo nám to tam. V první půli jsme měli jen mírnou převahu, která ještě nic nevyjadřovala, ale ve druhé už jsme byli jasně lepší a měli jsme plno šancí. Ale zápas to přesto byl velmi ubojovaný.

SK Oloví
SK Oloví: Oloví se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


TJ Lomnice B
F. Habr [-] - R. Bureš [-] (86. T. Dlesk [-] ) , J. Veselý [-] , R. Knaf [-] , M. Zach [-] (88. T. Martinec [-] ) , T. Zindl [-] , R. Macek [-] , R. Schrehart [-] , J. Suchý [-] , F. Obešlo [-] (84. L. Maňák [-] ) , M. Matoušek [-]

SK Oloví
P. Lupták [-] - P. Trávníček [-] - R. Hofman [-] (46. L. Svitič [-] ) , T. Havlíček [-] - J. Hofman [-] , T. Doboš [-] - R. Štětina [-] (68. P. Zrubec [-] ) , M. Grochal [-] (66. L. Doboš [-] ) , D. Ďásek [-] , V. Mič [-] , D. Hilko [-]

ŽK: 70. F. Obešlo - 88. T. Doboš .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pešek Pavel - PTÁČEK Josef (N), BOCK Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.