Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svět se zbláznil


Branky


34. M. Vladař (p.) , 47. M. Vladař (p.) , 49. J. Bouzek , 54. V. Brožík , 57. V. Brožík , 69. V. Tříska , 72. J. Bouzek , 86. J. Hanzlík - 1. L. Kadera , 43. R. Straka
0

Zápas dvou rozdílných poločasů. V tom prvním dominoval favorizovaný Hradec, ale pálil jednu šanci za druhou. Po změně stran existovalo na hřišti jen jedno mužstvo, a to domácí Tatran. Ten díky sedmi brankám otočil stav až na hrozivých 8:2!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradec pálil šance jako na běžícím páse

První půle vůbec nenasvědčovala tomu, co se v Neurazech nakonec bude dít. Ale pojďme postupně. Hradec vtrhl do zápasu jako velká voda a hned z první akce si vypracoval rohový kop, který hlavou zužitkoval Luboš Kadera. Ve 2. minutě utekl domácí obraně Toman, ale o stoprocentní příležitost se špatným vedením míče sám připravil. Další hradeckou šancí byla Strakova střela z malého vápna, která mířila moc vysoko. Neurazy se poprvé osmělily v 8. minutě, ale ani tato třela neměla gólové parametry. Hradec na hřišti dominoval, ale vůbec se mu nedařila koncovka. Největším smolařem byl Jakub Ibehej. Ten z přímého kopu těsně minul, o dvě minuty později nastřelil Vladaře a ve třetí gólové šanci, po skvělé přihrávce Fishera, se z další stoprocentní šance opět neprosadil. Fotbalový bůh nenechal střeleckou nemohocnost Hradce bez odezvy a rozhodl se trestat. Neurazy se po jednom ze spíše ojedinělých útoků dostaly až do vápna, kde byl Vargou zfaulován Bouzek a rozhodčí Šimek nemohl jinak, než odpískat pokutový kop. Toho se ujal Marian Vladař a v 37. minutě srovnal na 1:1. Hradci mohl vrátit vedení Straka, ale domácí gólman jeho pokus reflexivně vyrazil na roh. Z toho pak hlavou minul Kadera. Přesto se hosté ještě do přestávky stihli vrátit do vedení. V 43. minutě se díky důrazu dokázal trefit Radek Straka. Ukázkový "angličan".

 

První půle tak skončila za stavu 1:2. Kdyby však platilo skóre 2:6, nikdo by se nemohl divit.

 

To byl fičák!

Neurazy se v šatně namotivovaly a s vědomím posledního poločasu sezóny před sebou, vrhly se na svého soupeře. A Hradec? No, ten to druhé půle snad ani nenastoupil. Vyrovnání přinesla 47. minuta. Jaroslav Bouzek vybojoval po Tomanově nesmyslném faulu další penaltu, kterou opět proměnil jistý Marian Vladař. Druhá branka v utkání znamenala zároveň posun na dělené první místo v tabulce střelců. Utkání se rozhodlo v následujících deseti minutách. V 49. minutě poslal Neurazy do vedení kapitán Jaroslav Bouzek, v 54. si pohrál s Dufkem Václav Brožík a za další dvě minuty navýšil již na 5:2 opět Václav Brožík. Hradci se naskytla příležitost, jak se dostat zpět do zápasu, když rozhodčí odpískal penaltu i na druhé straně. Exekuce se ujal Ibehej, ale tomu opravdu nebylo přáno a svou střelu nasměroval pouze do tyče. Tento moment nejspíš definitivně položil už takhle notně pošramocenou psychiku hostujícího týmu a Neurazy neměli slitování. V 69. minutě se prosadil i obránce Václav Tříska, v 72. svým druhým gólem Jaroslav Bouzek a jednoznačný poločas završil Jiří Hanzlík, když z brejku stanovil konečné skóre 8:2!

 

Neurazy si po takovém poločase potvrdily, že dokáží hrát s každým. Škoda jen, že na to přišly až na konci podzimní části. Takhle je z toho průběžné šesté místo. Za zmínku stojí určitě druhá nejlepší obrana v lize. Hradec na tento zápas určitě nebude vzpomínat v dobrém, ale za dosavadní výkony se nemusí vůbec stydět. Nejlepší útok ligy, solidní obrana a zkušený kádr znamenají, že loňský mistr je i letos horkým favoritem na titul.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík, záložník Neuraz: "Musím všechny spoluhráče za druhý poločas pochválit, i když je pravda, že Hradec působil ve druhé půli poněkud unaveně a hodně nám to usnadnil."

SK Hradec 1946 B
Tomáš Kodera, trenér Hradce 1946: "Co k tomu říct... první poločas vůbec nenapovídal tomu, že zápas skončí takovým výsledkem. Byli jsme jasně lepší a zaslouženě vedli. Kdybychom vedli o pět gólů, nemohl by nikdo nic říct. Ovšem k tomu, co se stalo druhý poločas, nemám slov. Prostě nevím, co se s námi stalo a to paradoxně, ať domácí prominou, byli nejslabším soupeřem, se kterým jsme na podzim hráli..."



Sestavy


TJ Tatran Neurazy
J. Vladař [-] - L. Brabec [-] (80. J. Lindauer [-] ) , V. Brožík [-] (67. V. Kuska [-] ) , J. Bouzek [-] , P. Tříska [-] , M. Martínek [-] , M. Vladař [-] , J. Uzel [-] , J. Bureš [-] , P. Hanzlík [-] , V. Tříska [-]

SK Hradec 1946 B
T. Poslední [-] - T. Dufek [-] , L. Varga [-] , L. Kadera [-] , R. Švarc [-] (46. J. Janeček [-] ) , J. Toman [-] - M. Liebel [-] , R. Straka [-] , J. Šmejkal [-] (83. J. Türk [-] ) - J. Ibehej [-] , R. Fisher [-] (60. S. Calpak [-] ) -

ŽK: 48. V. Brožík - 83. J. Toman .
Hráči zápasu: J. Bouzek .
Místo: Tráva. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Šimek Luboš - VLADAŘ Josef (N), KAŠE Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.