7:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 13:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov porazil oslabené Dnešice


Branky


19. V. Bednář , 25. P. Braun , 53. V. Bednář , 56. F. Vítek , 70. M. Vítek , 80. P. Milička (p.) , 82. A. Kavka
0

Chotěšov, jakožto druhý celek v tabulce, nastupoval do utkání jako favorit a poté, co se hráčů z Dnešic sešlo pouze 10, se utkání stalo téměř jasnou záležitostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dnešice vzdorují

Od úvodního hvizdu bylo jasné, že Dnešice se pokusí co nejlépe střežit svojí branku a držet míč co nejdál od ní. Každá obraná zeď má své mezery a v 19. minutě o potvrdil Chotěšovský Vilém Bednář, který otevřel skóre zápasu. O chvíli později přidal druhý gól Chotěšova Pavel Braun. Chotěšov vedl pohodlně 2:0. Dnešičští se semkli a do konce poločasu soupeře už další inkasovanou branku nedopustili.

Chotěšov přestřílel protivníka

V druhém poločase začaly Dnešicům dochazet síly. V 53. minutě střelil svojí druhou branku v zápase Vilém Bednář a poslal Chotěšov do tříbrankového vedení. Hned poté v 56. minutě přidal čtvrtou branku Chotěšova František Vítek. Po střídání na straně Chotěšova se trefil v 70. minutě Miloslav Vítek. V 80. minutě přidal další branku z pokutového kopu Petr Milička. V 82 minutě dokončil zkázu Dnešic Adam Kavka. Chotěšov si poradil s Dněšicemi 7:0.



Sestavy


TJ Chotěšov B
J. Kanta [-] - L. Calta [-] , M. Brabec [-] , P. Milička [-] , Z. Hönig [-] - P. Braun [-] , M. Vítek [-] , S. Durkoš [-] (59. L. Ondruš [-] ) , T. Veselý [-] (54. A. Kavka [-] ) - L. Vebr [-] (46. F. Vítek [-] ) , V. Bednář [-]

TJ Sokol Dnešice
M. Klír [-] - D. Schuster [-] , M. Schlehofer [-] , J. Bláha [-] , T. Kozel [-] , R. Bárta [-] , M. Jeslínek [-] , I. Frous [-] , R. Bagoš [-] , V. Hora [-]

Místo: Chotěšov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pašek Milan - DRDA Josef (N), MOUREK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.