1:6
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov si poradil i v Dolní Lukavici


Branky


70. J. Kroupa - 27. M. Vítek , 33. P. Braun , 40. P. Braun , 43. P. Braun (p.) , 50. P. Braun , 85. P. Braun
0

Chotěšov dnes opět potvrdil roli favorita utkání a připsal si další výhru. Letos kráčí soutěží neporažen s velkolepou gólovou bilancí 36:3. Výbornou produktivitu předvedl Pavel Braun.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnutí Chotěšova

Hřiště Dolní Lukavice v tom nejleším stavu a tak se tu a tam během zápasu přihrávka případně střela po zemy nezvykle zakroutila. Prvních 20 minut zápasu se hrál na obou stranách trochu chaotický fotbal bez výraznějších šancí na polovině hřiště. Poté ale Chotěšov převzal kontrolu nad míčem a vytvořil si tlak. Odměnou mu bylo vedení 0:1 v 27. minutě utkání. Trefil záložník Miroslav Vítek. Hra hostů nabyla jistoty a už v 33. minutě na 0:2 zvyšoval záložník Pavel Braun. Ve 40. minutě přidal další branku Pavel Braun a bylo takřka po zápase. Po faulu domácích se exekutorem pokutového kopu stal Pavel Braun, který se nemýlil a ve 43. minutě poslal hosty do vedení 0:4. Pavel Braun měl do poločasu zkompletovaný hattrick. Do poločasu zůstal stav zápasu nezměněný.

Hosté vítězí

Hosté nasoupili do druhé půle maximálně klidní a spokojení. Už v 50. minutě se za Chotěšov trefil opět Pavel Braun. Zbytek zápasu se stal za stavu 0:5 jen nezbytnou formalitou. Hosté na hřišti dominovali a všem bylo jasné, jak zápas skončí. Po střídání na obou stranách snižoval za domácí mužstvo záložník Jiří Kroupa v 70. minutě. Na tuto branku ale opět odpověděl Pavel Braun, který v 85. minutě vstřelil poslední branku zápasu. Zápas skončil 1:6. Za hosty se celkem 5x trefoval Pavel Braun, jehož střely měly ukázkové parametry a na jeho branky byla vskutku radost se dívat.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Lukavice
Jaroslav Stehlík: Tři naši klíčový kluci nám chyběli, takže sestava byla hodně splácaná. Chotěšov byl suverénně lepší a zaslouženě zvítězil.

TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík: Na tento zápas jsme odjížděli s drobnými obavami, jak kluci zvládnou prakticky první zápas na klasickém "okresním" hřišti. Jsme rádi, že naše obavy byly liché. Ač to vypadá jako one man show, opak je pravdou. Podali jsme opět výborný kolektivní výkon, kdy opravdu všichni hráči podali skvělý a odpovědný výkon, za který zaslouží velkou pochvalu.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lukavice
P. Dvořák [-] - D. Bešta [-] (87. J. Vajai [-] ) , M. Marics [-] , M. Myslivec [-] - M. Kokoška [-] , M. Kastner [-] , D. Ščíslák [-] (46. J. Kroupa [-] ) , P. Bělonož [-] (60. Z. Pecka [-] ) - J. Zahradník [-] , R. Hajšman [-] - L. Vajai [-]

TJ Chotěšov B
A. Fischer [-] - M. Brabec [-] , Z. Hönig [-] , P. Milička [-] (73. O. Pešta [-] ) - S. Durkoš [-] , M. Vítek [-] , P. Braun [-] , A. Kavka [-] (55. L. Vebr [-] ) , T. Veselý [-] (76. L. Ondruš [-] ) - F. Vítek [-] , V. Bednář [-] -

Místo: Tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Orlík Vladimír - BAUMRUK Václav (N), DRDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.