Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 14:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zahoří doma porazilo Dnešice


Branky


0

Záhoří doma hladce zdolalo Dnešice 7:2. Hosté byli se sudími a jejich verdikty velmi nespokojení a o napětí na hřišti vskutku nouze nebyla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Emoce na hřišti

Domácí měli do zápasu lepší vstup než hosté. Ve čtrnácté minutě šli domácí do vedení díky střele Jana Kováře zpoza vápna. Za tři minuty zvýšil Radek Jiránek krásně provedeným trestným kopem na 2:0. Hra byla nadále v režii domácích. Ve 25. minutě se nechal vyloučit hráč hostí Jan Suchý za nadávky rozhodčímu. Poté měli také hosté jedinou gólovou šanci v prvním poločase, ale ofenzivní záložník zamířil vedle branky hostů. V 35. minutě byli dva hráči domácích v ofsajdu, ale nehráli a Michal Gaži si naběhl na kolmici a proměnil. Tuto situaci neunesl další hráč hostí Lukáš Vomela a byl vyloučen za nadávky, navíc lehce nakopnul postranního rozdodčího Adamce. Bylo po zápase. Jan Kovář přidal do poločasu v 39. minutě čtvrtou branku domácích.

Polevení domácích v závěru

V druhé půli šlo domácím o to zápas dohrát. Domácí Radek Jiránek vstřelil hattrick. Prosadil se v 51. 53. a 80. minutě. Čtvrt hodiny před koncem se ukázal Marek Zekucia v bráně domácích a chytil útočníkovi hostí penaltu i následnou dorážku. V posledních pěti minutách domácí polevili. Toho využili hosté ke zkorigování sedmigólového manka. Za hosty se prosadil Pavel Porada v 85. minutě a Tomáš Bac v 89. minutě. Zápas byl ukončen za stavu 7:2.


Ohlasy k zápasu


TJ Záhoří
Václav Kovář: Jednoznačný zápas, kdy jsme od začátku byli lepší, měli jsme převahu a šli jasně za vítězstvím. Po půlhodině nebylo co řešit.

TJ Sokol Dnešice
Radek Bagoš: K zápasu, v jehož průběhu byli naši hráči terčem výhrůžek hlavního rozhodčího, se s ohledem na fakt, že 22 účastníků na hřišti dělalo pouze kompars předem rozhodnutého utkání, záměrně zdržuji popisu jeho průběhu. A to i s přihlédnutím k tomu, že mi po zápase hlavní rozhodčí výslovně veřejně potvrdil, že se mu za několik stokorun vyplatí vést utkání obdobným způsobem, přičemž se s následnou hanbou smíří. Věřím, že život každého po zásluze odmění.



Sestavy


TJ Záhoří
M. Zekucia [-] - L. Zekucia [-] , J. Kovář [-] , M. Zekucia [-] , R. Jiránek [-] , M. Šlouf [-] , P. Veselý [-] , M. Gaži [-] , P. Milota [-] , A. Raška [-] , J. Prokopius [-]

TJ Sokol Dnešice
M. Klír [-] - I. Frous [-] , P. Porada [-] , R. Bagoš [-] , L. Vomela [-] , J. Suchý [-] , T. Kišš [-] , T. Kozel [-] , V. Hora [-] , D. Schuster [-] , M. Schlehofer [-]

ŽK: 75. R. Jiránek , 81. P. Milota - 27. V. Hora , 45. M. Klír , 80. M. Schlehofer . ČK: 25. J. Suchý , 36. L. Vomela .
Místo: Tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Orlík Vladimír - DOMANICKÝ Robert, ADAMEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.