Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec doma nedal Záhoří šanci


Branky


0

Hradec, který hraje o postup na 2. místě tabulky nasoupil proti 11. celku soutěže ze Záhoří. Favorit s přehledem vyhrál a potěšil své diváky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé rozhodnutí

Domácí se s tím od začátku nemazali a prakticky z prvních dvou příležitostí vstřelili dvě branky. Ve 4. minutě se trefil Jiří Šubrt a vzápětí tentýž hráč v 6. minutě navyšoval na 2:0. V 16. a 18. minutě se prosadil domácí Petr Andrle a bylo rozhodnuto. Další branky do konce poločasu přidali v 28. minutě Radek Lukášek a v 45. minutě Andrle Bohumil. Poločas skončil za stavu 6:0.

Hradec vítězí

Druhá půle byla i přes snahu a bojovnost hostů pouhou formalitou. V kvalitě obou mužstev byl propastný rozdíl. V 62. minutě se trefil domácí Radek Lukášek. Na 8:0 zvyšoval v 74. minutě Jiří Hrdina a na konečných 9:0 upravil skóre Jakub Ibehej. Domácí si vylepšili před koncem podzimní fáze soutěže statistiky a připsali si pro ně povinné tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Záhoří
Václav Kovář: Od začátku zápasu byl vidět rozdíl třídy mezi mužstvy. Sice jsme se směrem dopředu snažili, ale absolutně bez efektu. Navíc domácí z prvních dvou šancí dali dva góly. Po poločase 6 :0 jsme prohráli 9:0. Snaha mužstvu nelze upřít, ale rozdíl v kvalitě byl obrovský.



Sestavy


SK Hradec 1946
P. Kosť [-] - B. Andrle [-] , O. Kiss [-] , T. Vozabule [-] (46. M. Liebel [-] ) , M. Bečvář [-] - Š. Kundrata [-] , O. Lihm [-] (72. J. Hrdina st. [-] ) , J. Hrdina ml. [-] , J. Šubrt [-] - R. Lukášek [-] , P. Andrle [-] (46. J. Ibehej [-] )

TJ Záhoří
M. Zekucia [-] - P. Cihelna [-] (46. J. Kodýdek [-] ) , L. Zekucia [-] (58. T. Černík [-] ) , V. Kovář [-] , M. Zekucia [-] , R. Jiránek [-] , M. Šlouf [-] , P. Veselý [-] , M. Gaži [-] , A. Raška [-] , J. Prokopius [-]

ŽK: 30. J. Prokopius .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pašek Milan - FIŠER František (N), MAJORSZKÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.