3:4p.
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov po domácím zaváhání ztrácí další bod


Branky


19. O. Fremr , 25. T. Hrach , 55. O. Tic - 12. P. Braun , 70. V. Bednář , 88. P. Braun
0

Velice sympaticky hrající Losiná hostila Chotěšov, který si chtěl spravit chuť po prahraném zápasu z minulého týdne. Losiná bojovala a dotáhla zápas až do penaltového rozuzlení, ve kterém byli lepší hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Losiná vede

Chotěšov měl dobrý vstup do zápasu, prezentoval se kvalitní, technickou a kombinační hrou a ve 12. minutě si na své konto připsal další branku kanonýr Pavel Braun a Chotěšov vedl. Losiná se nezalekla a i ona předvedla své herní a týmové kvality. Po nedůrazu v obraně hostů v  19. minutě na 1:1 vyrovnal Oldřich Fremr. Hra byla více méně vyrovnaná, ale po dalším zaváhání obrany hostů se v 25. minutě po další střele z hranice velkého vápna prosadil domácí Tomáš Hrach. Více branek v první půli nepadlo a Chotěšov znovu překvapivě prohrával.

Vyrovnání hostů

Chotěšov do druhé půle nastoupil opět lépe, ale bez chybějícího důrazu se nebyl schopný prosadit. Toho využili domácí a v 55. minutě na 3:1 navýšil Ondřej Tic. Hosté další branka domácíh nakopla k bojovnému výkonu. Díky tomu na 3:2 snížil v 70. minutě Vilém Bednář a na 3:3 vyrovnal v 88. minutě zabiják hostů Pavel Braun. Po celkem 3 červených kartách v poslední pětiminutovce zápasu mířil zápas k penaltám.

Chotěšov vítězí

Stav po penaltách byl 3:4. Za hosty se prosadili Pavel Braun, Adam Kavka, Stanislav Durkoš, Vilém Bednář. Jan Weiss nastřelil pouze tyč.



Ohlasy k zápasu



TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík: Na zápas jsme odjížděli v poměrně malém počtu hráčů, nicméně ti, kteří do zápasu zasáhli, odvedli maximum. Oproti minulému zápasu jsme odjezdili celý zápas a byla vidět chuť neprohrát. Do zápasu proti soupeři, který si chtěl zahrát fotbal, jsme nastoupili nabuzení, s chutí ukázat, že minulý výpadek byl výjimkou. Proti fotbalově velmi zdatnému soupeři se nám dařilo držet míč a z počátku kontrolovat hru. Pramenil z toho vedoucí gól. Pak začal i soupeř výborně kombinovat a dařilo se mu přecházet velmi dobře do útoku. Bohužel jsme mu umožnili nedůrazným bráněním 2x vystřelit z hranice vápna a do šaten se šlo za stavu 2:1. Druhý poločas byl víceméně v naší režii, měli jsme více ze hry, ale chyběl nám důraz před brankou a opět jsme se potýkali s proměňováním šancí. Když soupeř z brejku (z offside) zvýšil na 3:1, vypadalo to nedobře. V tuto chvíli ale přišla ještě větší aktivita našich kluků a doslova buldočí zarputilostí se nám podařilo zápas vyrovnat. V penaltách jsme pak dokázali urvat další bod. Na výkonu by se dalo najít spousta nedostatků, ale vysoko hodnotíme bojovnost a zarputilost, kterou se všichni kluci na hřišti prezentovali.



Sestavy


TJ Sokol Losiná B
J. Gubiš [-] - T. Karl [-] (75. L. Jánský [-] ) , O. Fremr [-] , T. Hrach [-] , V. Šlais [-] , R. Mádr [-] (35. M. Tomrdle [-] ) , T. Albl [-] (46. J. Honzík [-] ) , M. Laštovka [-] (50. D. Matulka [-] ) , F. Mádr [-] , J. Hrach [-] (46. O. Tic [-] ) , J. Albl [-]

TJ Chotěšov B
A. Fischer [-] - L. Calta [-] , Z. Hönig [-] , T. Brabec [-] , P. Milička [-] (58. M. Brabec [-] ) - T. Veselý [-] , P. Braun [-] , S. Durkoš [-] , L. Vebr [-] (70. A. Kavka [-] ) - L. Terber [-] (83. J. Weiss [-] ) , V. Bednář [-]

ŽK: 52. O. Tic , 58. O. Fremr , 60. V. Šlais , 75. M. Tomrdle - 52. Z. Hönig . ČK: 85. O. Tic , 89. M. Tomrdle - 89. Z. Hönig .
Místo: Tráva. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Komanec Petr - KARL František (N), DRDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.