Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Ústecký | Ústí nad Labem | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj rezerv týmů z popředí tabulky


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení domácím nestačilo ani k vedení v poločase

Domácí tým se ujal rychle dvou brankového vedení,když se nejdříve trefil Korunka a minutu na to i Trux,to vypadalo s týmem z Brné jako by byly ještě na cestě na zápas. Chabařovice měli velkou chuť do hry a tak to zkoušely z každé pozice, občas šla střela i hodně mimo branku a občas se pořádně vyznamenal brankář hostí Heřman. Hra se začla vyrovnávat až do 30 minuty když dostal Culek míč na polovině hřiště přešel přes 3 hráče domácí obrany a nekompromisně zakončil.Po 6 mintách se akce opakoval jak kdyby chtěl Culek divákům kteří neviděli první gól dopřát záznam.Do poločasové přestávky se už nic zvláštného nodehrálo a tak se šlo do kabin za stavu 2:2 z čeho měli větší radost hráči hostů.

Domácí tým hrál s míčem a hosté stříleli branky

Druhý poločas se odehrával převážně v režii domácích který využil své velké hřiště a hezky kombinoval. Hostující tým se ale bránil s přehledem a když už náhodou něco prošlo až k brance tak podržel brankář. V 75 minutě se prosadil tým z Brné,když hostující hráč Gaidarski využil ojedinělou šanci hostů a střelou překvapil domácího brankáře. Domácí tým poté vrhl vše do útočné hry a hosté v 83 minutě skórovali po brejku,když Culek naservíroval míč před odkrytou branku Hynkovi a ten už s přehledem dopravil míč do sítě.



Ohlasy k zápasu


FK Slovan Chabařovice B
Lukáš Trux: S přehledem by jsme vyhrali ale bohužel jsme neměli golmana chytal hráč z pole a ty góly co jsme dostali byly směšny fakt,neproměnili jsme kupu šancí bohužel,

SK Brná B
Michal Culek: Domácí rychle vedli,ale náš tým se ale oklepal a dokázal do poločasu vyrovnat což si myslím bylo hodně důležité přiznal Michal Culek. Chtěl bych hlavně vyzvednout našeho brankáře Heřmana,který nás podržel za stavu 2:0 a my tak ještě měli o co hrát.



Sestavy


FK Slovan Chabařovice B
M. Hruška [-] - J. Čisár [-] , M. Korunka [-] (69. M. Kalina [-] ) , L. Trux [-] , T. Žembery [-] , O. Jaslo [-] , J. Butal [-] (60. D. Prekop [-] ) , A. Guth [-] , T. Doubek [-] , J. Červinka [-] , L. Kašpárek [-] (80. A. Miltner [-] )

SK Brná B
D. Heřman [-] - J. Topinka [-] , P. Hynek [-] , A. Gaidarski [-] , L. Hnízdo [-] , M. Culek [-] , A. Mihaylov [-] , T. Halama [-] , J. Štráchal [-] , T. Durlin [-] , V. Jančovič [-] (75. Z. Patera [-] )

ŽK: 59. T. Žembery , 62. L. Kašpárek , 76. M. Hruška - 68. J. Topinka .
Místo: Chabařovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Košťál Milan - FORMÁNEK Tomáš, ŘÍZEK Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.