1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cítolibští přehráli pátecké


Branky


0

Hráči cítolibského béčka podali zkušený výkon a odvezli si z Pátku tři body. Utkání rozhodl dvěma góly Ladislav Horváth.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodl první poločas

 

V sobotním odpoledni přijeli hosté z Cítolib do Pátku potvrdit dobré výsledky z posledních utkání. V prvním poločase cítolibští dobře kombinovali, drželi míč pod kontrolou a nepouštěli domácí do útočných akcí. První branku hostů vstřelil z hranice vápna krásnou střelou pod břevno Ladiaslav Horváth. Ten o pár minut později přidal i druhou branku. Tentokrát střílel levačkou a, i když se mu střela moc nepovedla, k překvapení všech propadla brankáři až do branky. V průběhu poločasu se ještě do šancí dostali Jan Škoda a Daniel Vrána. Jejich střely ale v síti neskončily. Hosté z Cítolib také nevyužili několik rohů. Nejblíže gólu z rohového praporku byl Václav Jánský, který hlavičkoval těsně vedle pravé tyče.

 


Domácí jen snížili

Do druhého poločasu šli hosté s dvěma změnami. Nejzásadnější podíl na změně hry mělo ovšem zapadající sluníčko, které oslňovalo zadáky hostí. Ti pak pod tlakem vůbec neviděli, jestli přihrávají spoluhráči nebo protihráči. Pátečtí ovšem změnili i způsob hry. Přestali hrát dlouhé nakopávané balony, snažili se kombinovat a to se jim dařilo. Zatlačili cítolibské na jejich polovinu, ale do vyložené šance se nedostali. Hosté těžili z brejků. Do nich se nejčastěji dostával Ladislav Horváth, který byl v útoku často osamocen. Domácím se zápas ještě podařilo zdramatizovat, když se po jednom z rohových kopů v pokutovém území nejlépe zorientoval domácí Václav Fousek a prostřelil vše, co stálo před ním. Z obavy o výsledek hráli hosté do konce utkání nervózně, ale vítězství se jim podařilo udržet.



Ohlasy k zápasu



SK Cítoliby B
Pavel Štajnc (hráč SK Cítoliby B): Ke konci zápasu se nám nedařilo v záloze podržet balon a vázla kombinace vázla Naštěstí pro nás ukončil zápas dřív, než stihli pátečtí vyrovnat.



Sestavy


TJ Sokol Pátek
R. Chýle [-] - Š. Suchý [-] , P. Ivaník [-] , V. Fousek [-] - V. Suchý [-] , J. Štembera [-] , M. Götz [-] , J. Janecký [-] , J. Janecký [-] (46. P. Novák [-] ) - J. Pehr [-] (46. V. Brabec [-] ) - P. Jarý [-] (75. J. Kladivo [-] )

SK Cítoliby B
P. Brindler [-] - M. Sekerák [-] (65. P. Zandal [-] ) , P. Bradáč [-] , S. Římovský [-] (60. D. Kabele [-] ) - D. Vrána [-] , V. Jánský [-] (46. M. Strouhal [-] ) - J. Škoda [-] (46. M. Bláha [-] ) , M. Šulc [-] , L. Horváth [-] - P. Štajnc [-] , L. Pokorný [-]

ŽK: 39. P. Ivaník , 58. V. Fousek , 70. Š. Suchý , 80. J. Kladivo - 37. S. Římovský , 67. P. Bradáč , 80. D. Kabele , 89. M. Šulc .
Hráči zápasu: P. Brindler , L. Horváth .
Místo: Pátek. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kučera Josef - ZEMAN Antonín (N), ZANDAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.