2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 11:00

13.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dominik Kabele versus Sk Hříškov


Branky


0

Ano, takhle přesně se dá nazvat titulek pro toto utkání. Dominik Kabele, cítolibský "Panenka" rozhodl utkání dvěma přesně mířenými ranami z přímých kopů.  Hříškovským se podařilo reagovat pouze jednou brankou a tak zůstaly 3 body domácím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přímý kop rozhodl 1. poločas.

První poločas v dusném počasí začali aktivněji hosté, kteří víc drželi míč na kopačkách, ale nedostávali se do zakončení. Domácí se v prvním zápase sezóny rozehrávali pomaleji. Do prvního náznaku šance se dostali až po 15 minutách hry, kdy za dlouhým pasem za obranu spěchal domácí útočník Martin Šulc, ale následný pokus o zakončení mu nevyšel. Postupně v průběhu poločasu se cítolibští častěji dostávali před pokutové území hostů. Po jedné z akcí byl faulován útočník domácích a z přímého kopu se trefil Dominik Kabele. Svou střelu zamířil na opačnou stranu, než stála zeď soupeře a překvapil tak i brankáře hostů Pavla Bichrta.

V akci opět Dominik Kabele a jeho "gól roku"


Do druhého poločasu vstoupili domácí s cílem vybojovat 3 body. Hosté ale střídáním zkvalitnili záložní řadu a začali cítolibské přehrávat. Hlavně hráč hostí Dušan Kabourek byl hráčem, který hříškovským tvořil hru. Cítolibští vyráželi spíše do brejků.  Po jednom z nich byl faulován Richard Šiška a opět z přímého kopu přes zeď, přesně do růžku branky zakončoval Dominik Kabele. Jeho střela se ještě lehce otřela o břevno. Byl by to jistě gól roku v televizních anketách. Hostům se podařilo stav utkání zkorigovat, když jejich centr z levé strany prolétl vápnem, kde byl míč tečován Zdeňkem Pokorným do cítolibské brány. Gól hostům výrazně pomohl. Značně ožili a ještě víc se snažili o vyrovnání. Během druhého poločasu hříškovští dvakrát trefili tyč. Domácí útočník Richard Šiška mohl po jednom z brejků rozhodnout utkání, ale jeho lob přes brankáře se odrazil od břevna zpět do hry. Naštěstí cítolibští již stav 2:1 udrželi a v prvním zápase sezóny získali 3 body.



Ohlasy k zápasu


SK Cítoliby B
Pavel Zandal (trenér FK Cítoliby "B"): První zápas ukázal ještě nerozehranost našich hráčů. Když k tomu přičteme špatný terén, tak se pro diváky nehrál moc líbivý fotbal. V zápase bylo vidět plno soubojů, bylo to hodně o bojovnosti a rozhodly ho v podstatě standardní situace. Ve druhém poločase jsme se ještě dostali pod tlak soupere, ale výsledek jsme již udrželi.




Sestavy


SK Cítoliby B
P. Brindler [-] - L. Pokorný [-] , P. Štajnc [-] , M. Sekerák [-] - D. Kabele [-] , J. Kolařík [-] , T. Bunda [-] , D. Vrána [-] - R. Šiška [-] , M. Šulc [-] (36. J. Kuča [-] ) - V. Jánský [-] (52. P. Zandal [-] )

SK Hříškov
P. Bichrt [-] - Z. Pokorný [-] , M. Knobloch [-] , D. Vlček [-] , M. Srbecký [-] - V. Vlček [-] (46. D. Kabourek [-] ) , T. Kabourek [-] , V. Pořt [-] , J. Pastyřík [-] - M. Kašpar [-] , M. Folauf [-] (66. D. Kašpar [-] )

ŽK: 42. M. Sekerák , 43. J. Kuča , 74. L. Pokorný , 85. J. Kolařík - 24. V. Pořt , 42. M. Folauf , 48. M. Kašpar , 63. T. Kabourek , 85. D. Kabourek .
Místo: Cítoliby. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Bechynský Tomáš - BARTL Miroslav (N), SRBECKÝ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.