2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Perucké vítězství řídil Michal Peterka


Branky


0

Žíželičtí namlsaní výhrou nad ambiciózními Lenešicemi v minulém kole přijeli do Peruce bodovat. Hra se jim však nedařila a toho domácí využili. Dvěma góly útočníka Michala Peterky rozhodli utkání pro sebe a vybojovali cenné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovnější výkon Peruce rozhodl 1. poločas

Úvod zápasu sice patřil hostům, ale ze své územní převahy si žádnou vyloženější šanci připravit nedokázali. Naopak to byli hráči Peruce, kteří po standardní situaci využili ve 24. min. zaváhání hostující obrany a Michal Peterka otevřel skóre zápasu. Na trávníku se odehrávala nepříliš pohledná hra se spoustou nepřesností na obou stranách. Domácí však předvedli mnohem bojovnější výkon, a tak po zásluze odcházeli do kabin s jednobrankovým náskokem.

Peručtí nedali žíželickým šanci

Hned v úvodu druhého dějství vsítili Peručtí druhý gól, který však rozhodčí kvůli střelci, který se v rozhodující okamžik nacházel v postavení mimo hru, správně neuznali. V 62. min. zahrávali hosté přímý volný kop ze vzdálenosti  20 m. Střela se však zastavila na spojnici levé tyče domácí branky, od které odražený míč putoval podél brankové čáry mimo, až k rohovému praporku. V 75. min. se tak stav zápasu měnil na opačné straně hřiště. Domácí přelstili obranu Žíželic, za kterou si naběhl útočník Peruce Michal Peterka, ten následně dokázal šikovně obstřelit brankáře Antonína Kvapila a vstřelil tak svoji druhou branku v zápase.



Ohlasy k zápasu


FK Peruc
Jaroslav Feciškanin (administrátor TJ Žíželice): Sehráli jsme po všech stránkách nepovedené utkání. Nedařilo se žádnému z našich hráčů, kteří nastoupili do zápasu hraném na nepříliš kvalitním terénu. Nebyli jsme schopni kloudnější akce, příliš často jsme kazili vzájemné přihrávky i rozehrávané standardní situace. Za celý zápas jsme dokázali pouze dvakrát trefit branku soupeře, což k úspěšnému výsledku zpravidla nestačí. Nezbývá tedy nic jiného, než pogratulovat soupeři k získaným třem bodům do tabulky a v následujícím domácím utkání předvést podstatně kvalitnější výkon.




Sestavy


FK Peruc
J. Košín [-] - P. Tůma [-] , M. Bartoš [-] , M. Máša [-] - L. Linhart [-] , J. Mašín [-] , M. Kratina [-] , M. Majer [-] - K. Vajc [-] (37. R. Sekula [-] ) , Z. Říha [-] , M. Peterka [-] -

TJ Žiželice
A. Kvapil [-] - L. Drchal [-] , M. Oppel [-] , T. Večeře [-] , F. Elias [-] - L. Seman [-] , J. Blacha [-] , P. Zuščík [-] - M. Panský [-] , M. Malý [-] (70. M. Ďurač [-] ) - J. Švejda [-]

ŽK: 70. Z. Říha , 90. L. Linhart - 40. M. Panský , 86. T. Večeře .
Hráči zápasu: M. Peterka .
Místo: Peruc. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vaic Zdeněk - KUČERA Josef, KOŠÍN Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.