3:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 10:30

1.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Blatno vyloupilo Dobroměřice


Branky


65. M. Pšigrocký , 77. D. Miraj , 79. K. Sainer - 24. J. Kohout , 38. P. Peter (vl.) , 44. J. Kohout , 54. M. Krajňák
0

Famózní výkon předvedli v 1. poločase hráči Blatna na dobroměřickém hřišti. Ještě na začátku 2. poločasu vedli 0:4, ale domácí to nezabalili a málem utkáni srovnali.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blatenský poločasový koncert

První poločas hráči Blatna předváděli famózní výkon, i když oslabeni o pět hráčů výborně bránili a kombinacemi se dotávali do vyložených šancí. A když se k tomu přidala chytrost blatenského kanonýra Josefa Kohouta, hráče úvodního kola okresního přeboru, tak to nemohlo končit jinak, než gólově. Domácí dlouho nemohli najít recept na hru hostů a za první poločas měli pouze jednu vážnější šanci, kterou nevyužili. Poločasové skóre 0 : 3 ve prospěch hostí jasně ukazuje, kdo na hřišti vládl.

 

Dobroměřičtí to nevzdali

Druhý poločas byl o něčem trošku jiném. Blatno sice ještě v 54. minutě zvýšilo Miroslavem Krajňákem na 0 : 4, ale od této chvíle absolutně přestalo hrát. Zřejmě dostačující náskok přiměl blatenské k pohodlné hře plné nedostatků a laxnosti. Tím pádem se stalo to, co se stát muselo. Domácí převzali iniciativu a začali snižovat náskok soupeře. Branky postupně vstřelili Milan Pšigrocký, David Miraj a Karel Sainer. Hráči Blatna byli rádi, že jednoznačný zápas nakonec úplně neztratili.



Ohlasy k zápasu



TJ Blatno
Tomáš Adámek (vedoucí oddílu TJ Blatno): Prvních 55 minut jsme předváděli výbornou hru, jak po taktické stránce, tak i herně. Jen je škoda našeho uspokojení a následného snížení stavu domácím týmem. I když jsme se opět chtěli vrátit do tempa, tak to už samozřejmě nešlo. Jsme však rádi za výsledek, jelikož jsme hráli v oslabené sestavě a moc si vážíme bodů z Dobroměřic, protože mají velmi kvalitní kádr. Každopádně musím domácí pochválit za bojovnost, kterou prokázali ve druhém poločase i za tak nepříznivého stavu 0 : 4.



Sestavy


FK Dobroměřice B
R. Starý [-] - M. Myšák [-] , P. Peter [-] - T. Mistoler [-] , T. Kincl [-] , K. Sainer [-] , D. Miraj [-] , A. Chlouba [-] , K. Hasil [-] - M. Pšigrocký [-] , V. Liehm [-] (46. J. Hendrych [-] ) -

TJ Blatno
J. Pašíkovský [-] - R. Worzischek [-] , M. Malecký [-] , J. Kohel [-] (65. J. Dubec [-] ) , M. Adámek [-] - P. Trenčan [-] , L. Žebrakovský [-] , M. Krajňák [-] - J. Kohout [-] , O. Uhliar [-] - B. Lukáč [-]

ŽK: 43. M. Myšák - 56. M. Malecký , 89. O. Uhliar .
Místo: Dobroměřice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Janouš Miroslav - JETENSKÝ Josef, MAŇASKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.