Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Parádní rozjezd odnesl Krásný Dvůr


Branky


0

Cítolibští hráči neskutečně rozjeli nový ročník okresního přeboru. Po výhře 5:0 v Panenském Týnci rozdrtili doma mužstvo Krásného Dvora 8:0! Hráči hostí tvrdě dopadli "na zem" po jejich domácí výhře nad Slavětínem 10:1!  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kruté vystřízlivění Krásného Dvora

Druhé kolo soutěže nepřineslo krásnodvorským dobrý výsledek. Po debaklu 10:1, který uštědřili Slavětínu v minulém kole, to pro ně bylo v Cítolibech kruté vystřízlivění. Mužstvo odjelo k zápasu pouze s dvanácti hráči, z důvodu dovolených a pracovních povinností, a navíc se k zápasu nedostavil brankář Jurij Popenko. Utkání začalo s velkým zpožděním, neboť nový systém nezvládá velký počet zápasů ve stejnou hodinu a nedá se včas vyplnit Zápis utkání přes internet. To se asi tentokrát projevilo na hráčích hostí, kteří se nemohli dostat do svého tempa. Prvních patnáct minut se hrálo nahoru dolů a nebylo vidět nic, co by lahodilo oku diváka.  V 16. minutě se z protiútoku domácích zrodil úvodní gól zápasu, kdy krásnodvorští obránci nestačili správně pokrýt Lukáše Müllera.  Tento hráč za dalších patnáct minut vstřelil druhý gól domácích, když sudí po faulu na stopera hostí ve velkém vápně nechal hru pokračovat. Hráči Krásného Dvora se již nedokázali pořadně koncentrovat na hru a přišel třetí trest do jejich sítě. Po rohovém kopu domácích se nemýlil Martin Janoušek.  

Dílo dokonal pětigólový Lukáš Müller

Po přestávce se snažili krásnodvorší o vstřelení kontaktní branky, která by je ještě dostala do zápasu, ale domácí byli proti a přidali další tři góly střelců Lukáše Müllera, Jana Maiera a Ladislava Horvátha. A bylo prakticky po zápase. Černou kaňkou utkání bylo v 61. minutě zbytečné vyloučení hráče hostí Antona Stehlíka, kterému povolily nervy, když se po faulu na něj ohnal a udeřil hráče do obličeje. Po tomto momentu sice hráči hostí najednou ožili a ve zbývajících 30 minutách si vytvořili čtyři brankové příležitosti, ty však dobře vyřešil domácí brankář Milan Rokos. Od 70. minuty, kdy se zranil obránce hostí Dominik Uldrich, jejich tým dohrával v podstatě s devíti hráči a domácí toho využili ke vstřelení dalších dvou gólů  Lukášem Müllerem, který tak vstřelil v zápase 5 branek! 



Ohlasy k zápasu



TJ Krásný Dvůr
Miroslav Záržický (trenér TJ Krásný Dvůr): Už od samého začátku bylo jasné, že jsme do tohoto zápasu nevkročili dobře. Míč na špatném terénu poznamenaném velkými vedry z minulých dní odskakoval od nohou hráčů a s tímto handicapem se lépe srovnali domácí borci. A když se přidal ještě rozhodčí Vokurka svými nepřesnými výroky, bylo utkání v plné moci domácích. Nechápu, proč jsme začali hrát až po vyloučení našeho hráče Stehlíka v 61. min., když jsme si ještě do konce utkání vytvořili čtyři brankové situace. Musíme na toto rychle zapomenout a připravit se na další zápas ve Vroutku.



Sestavy


SK Cítoliby
M. Rokos [-] - R. Janoušek [-] (30. J. Kolařík [-] ) , M. Janoušek [-] , P. Zandal [-] , S. Bláha [-] - D. Kabele [-] , J. Maier [-] , L. Müller [-] , A. Nejedlý [-] - T. Sábl [-] (61. J. Srkal [-] ) , L. Horváth [-] -

TJ Krásný Dvůr
- S. Barták [-] , O. Lesňák [-] , M. Hrouda [-] - J. Kafka [-] , D. Uldrich [-] , L. Kamír [-] , V. Kotrc [-] , D. Karev [-] , V. Balog [-] (46. L. Vágner [-] ) - M. Lesňák [-] , A. Stehlík [-]

ŽK: 19. L. Müller . ČK: 61. A. Stehlík .
Hráči zápasu: M. Janoušek .
Místo: Cítoliby. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vokurka Ivan - ŠEBEK Václav, BARTL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.