Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výškovská "otočka"


0

Parádní obrat se podadřil výškovským fotbalistům. Po prvním poločase prohrávali 0:2, ale druhá půle byla plně v jejich režii. Třemi góly otočili zápas s Lenešicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvouminutovka Tomáše Zlatohlávka

Utkání začalo náporem hostí, kteří měli podporu větru v zádech. První gól přišel ve 26. minutě, kdy lenešický Tomáš Zlatohlávek dostal přihrávku za obranu a dvakrát překonal domácího brankáře Tomáše Jaroše.  Minutu nato unikl po levé straně Jakub Petříček.  Jeho střelu brankář vyrazil před dobíhajícího Tomáše Zlatohlávka, a ten se opět nemýlil. Domácí ohrožovali lenešickou bránu jen z ojedinělých brejků, a tak šli hosté do šatny s dvougólovým vedením.    

Dokonalý obrat Výškova

Do druhého poločasu domácí nastoupili s vervou otočit výsledek. V 52. minutě dostali příležitost zahrávat přímý kop z dvaceti metrů od branky. Míč si postavil domácí Tomáš Walter a trefil přesně horní roh lenešické branky. O osm minut později zahrávali domácí další standardní situaci. Dlouhý nákop do vápna jen slepě sledovali obránci hostí i s váhajícím brankářem Radkem Kahulou. Domácí Jaroslav Walz pak neměl problém vyrovnat na 2:2. Tato branka domácí nakopla a na hřišti jako by bylo jen jedno mužstvo. Obrat Výškova dokonal v 79. minutě Ondřej Čvančara, který se po samostatném úniku tváří v tvář brankáři nemýlil a vsítil rozhodující branku utkání. Lenešičtí se ve druhém poločase k ničemu nedostali a výhra domácích byla zasloužená. 

 



Ohlasy k zápasu


FK Výškov
Karel Kopřiva (trenér TJ Sokol Lenešice): Utkání jsme si prohráli v prvním poločase, kdy jsme z velkého tlaku vytěžili jen dva góly. Máme problém s finální přihrávkou a koncovkou. Musíme na tom zapracovat. Přesto vedení 2:0 v poločase bylo slibné, ale to, co jsme předvedli ve druhé půli, by nestačilo ani na III. třídu. Přijde mi, že některým hráčům je úplně jedno, jak zápas dopadne. Domácí ve druhém poločase předvedli, jak se bojuje o body a gratuluji jim k vítězství.




Sestavy


FK Výškov
T. Jaroš [-] - D. Rainet [-] (53. M. Pokoš [-] ) , P. Šnajdr [-] , Z. Svoboda [-] , M. Kadrnožka [-] - J. Walz [-] , K. Dufek [-] , M. Schön [-] , M. Matura [-] - O. Čvančara [-] , P. Walz [-] (46. T. Walter [-] )

TJ Sokol Lenešice
R. Kahula [-] - J. Kadeřábek [-] , K. Doležal [-] , T. Zlatohlávek [-] , D. Hodan [-] , J. Vild [-] , J. Petříček [-] , J. Krebs [-] , P. Trhlík [-] , B. Štukheil [-] , A. Sadílek [-]

ŽK: 50. T. Walter - 55. J. Krebs .
Místo: Výškov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kučera Josef - BECHYNSKÝ Tomáš, VÁPENÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.