Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První výhra Slavětína


0

Slavětín se konečně dočkal. Porazil nováčka soutěže z Lubence a poprvé v soutěži zvítězil. Navíc jejich hráč Jindřich Neuman jim vstřeli hattrick!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raketový nástup

Po předchozích nevydařených výkonech přivítali slavětínští hráče Lubence s cílem předvést mnohem lepší výkon. To se jim povedlo v podobě „raketového“ začátku. V 2. a 6. minutě dali dvě branky, které vstřelil Jindřich Neuman. Za minutu se hostům podařilo snížit stav jejich obráncem Zdeňkem Vukliševičem . Slavětínští pak měli nadále převahu, kterou vyjádřili už pouze jednou brankou Jana Maláta z 29. minuty. Do kabin šli domácí s nadějným dvoubrankovým vedením.

Domácí to udrželi

V druhém poločase přetrvávala převaha domácího mužstva, které mělo spoustu šancí, ale využilo pouze dvě. Na druhé straně se chopili příležitosti i lubenečtí a po chybách domácí obrany zkorigovali stav utkání na 5:3.



Ohlasy k zápasu


SK Slavětín
Karel Ondrášek (hrající jednatel SK Slavětín): Zasloužené vítězství pro naše barvy. I když výsledek ukazuje na vyrovnané utkání, našim hráčům se nedařilo všechny šance proměňovat a zbytečně jsme inkasovali po hrubých individuálních chybách.




Sestavy


SK Slavětín
A. Nipauer [-] - B. Davídek [-] , J. Nágl [-] , K. Ondrášek [-] , M. Háda [-] (45. P. Nagy [-] ) - J. Albrecht [-] , B. Brenkáč [-] , V. Roháč [-] , L. Menhart [-] - J. Neuman [-] (88. T. Hamáček [-] ) - J. Malát [-]

TJ Spartak Lubenec
J. Gucký [-] - K. Zukal [-] , L. Horský [-] , J. Grabowski [-] , J. Kuchár [-] , P. Ledvina [-] , D. Polena [-] , S. Vopat [-] , Z. Vukliševič [-] , J. Kohout [-] , L. Bezemek [-]

ŽK: 35. J. Neuman - 45. Z. Vukliševič , 74. J. Kuchár .
Hráči zápasu: L. Menhart , J. Malát , J. Neuman .
Místo: Slavětín. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Vokurka Ivan - ZELENKA Josef (N), ZUKAL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.