Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 15:00

13.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecké manévry v Blatně.


Branky


0

Fotbal bohatý na branky byl viděn v Blatně, i když to po prvním poločase na brankové hody nevypadalo. Hlavním hrdinou zápasu byl domácí ostrostřelec Josef Kohout, který 5x "nabil a vystřelil" 5 míčů do výškovské sítě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přijeli poměrně v oslabené sestavě. Toho blatenští využili už na začátku utkání, kdy skóre načal v 8. minutě Libor Žebrakovský. Stálá převaha domácích narážela na houževnatě bránící celek hostí. Prosadit se podařilo už „jen“ domácímu útočníku Josefu Kohoutovi, který dokázal během třiceti minut vstřelit hattrick a celkově nadělil výškovským 5 branek. Hosté se soustředili převážně na bránění. Podnikali ovšem i nebezpečné rychlé protiútoky a možná i přes lehkovážnost domácího výběru dokázali vstřelit tři branky. Domácí celek měl celý zápas pod kontrolou a zasloužené vítězství si nenechal vzít.



Ohlasy k zápasu


TJ Blatno
Tomáš Adámek (vedoucí oddílu TJ Blatno): Celková hra obou celků nebyla lahodící oku diváka, snad si užili alespoň gólové hody.




Sestavy


TJ Blatno
J. Pašíkovský [-] - P. Loukota [-] , J. Kohel [-] (46. M. Strunz [-] ) , M. Adámek [-] , R. Worzischek [-] - M. Malecký [-] (46. J. Dubec [-] ) , M. Krajňák [-] , L. Žebrakovský [-] (56. P. Trenčan [-] ) - M. Tauš [-] , T. Čížek [-] (50. J. Krejčí [-] ) , J. Kohout [-] -

FK Výškov
M. Vápeník [-] - D. Rainet [-] , P. Šnajdr [-] , Z. Svoboda [-] , M. Kadrnožka [-] - M. Schön [-] , K. Dufek [-] , J. Walz [-] , M. Pokoš [-] - T. Jaroš [-] , O. Čvančara [-] -

ŽK: 81. J. Krejčí - 84. P. Šnajdr .
Hráči zápasu: J. Kohout , P. Trenčan .
Místo: Blatno. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Podroužek Luboš - HANZAL Jan, PRAIS Emanuel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.